Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Тіло викинув у річку: водій вантажівки на смерть збив пішохода (Фото)

Тривають слідчі дії.

Фото Нацполіції.

Тіло викинув у річку: водій вантажівки на смерть збив пішохода (Фото)

Слідчі вже відкрили кримінальне провадження, тепер чоловікові загрожує до восьми років позбавлення волі

2 лютого у Хмільницькому районі  сталась дорожньо-транспортна пригода, під час якої водій автомобіля «ЗИЛ-131» допустив наїзд на жителя села Широка Гребля.  Від отриманих травм потерпілий  загинув на місці події.  Після вчинення ДТП  водій  вантажівки викинув тіло загиблого  у річку та зник з місця пригоди.

Про це повідомляє пресслужба Нацполіції.

Свідків аварії не було, тож аби уникнути  покарання зловмисник викинув тіло у річку Південний Буг.

Реклама Google

Як повідомив начальник Хмільницького районного відділу поліції Валерій Романюк, 3 лютого до поліції звернувся 28-річний мешканець  Хмільницького району та зізнався у тому,  що напередодні, близько 19.30 години, у селі Широка Гребля він, керуючи вантажним автомобілем «ЗИЛ», здійснив наїзд на свого односельця.

У результаті аварії потерпілий отримав ушкодження, несумісні з життям. Свідків аварії не було, тож аби уникнути  покарання зловмисник викинув тіло у річку Південний Буг, неподалік від населеного пункту Широка Гребля.

До пошукових заходів було залучено особовий склад підрозділу поліції та працівників ГУ ДСНС у Вінницькій області. Близько 15.00 години  тіло загиблого було знайдено у річці Південний Буг між селами Широка Гребля та Курилівка.

Правопорушника затримали в процесуальному порядку та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу.

Читайте також: Бив, душив і морив голодом під музику: у Львові син до смерті закатував матір (Відео).

Поліцією призначено ряд експертиз.

Автомобіль поміщено на арештмайданчик.

Слідчим  управлінням поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 135  (залишення в небезпеці) та ч. 2 ст.286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого). За таке правопорушення передбачене покарання  до  8 років позбавлення волі.

 

 

Telegram Channel