Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
У квартиру лучанки вдерся невідомий в масці й з ножем

Розбій в квартирі.

Фото ілюстративне.

У квартиру лучанки вдерся невідомий в масці й з ножем

Сьогодні співробітники управління карного розшуку області у співпраці з оперативниками Луцького районного управління поліції по гарячих слідах затримали зловмисника за підозрою у вчиненні розбійного нападу. Правопорушнику загрожує позбавлення волі від семи до дванадцяти років із конфіскацією майна

Близько 5-ої години ранку, одразу після скоєння злочину, до поліції  зателефонувала потерпіла, жителька Луцька. Жінка розповіла, що чоловік у масці проник до її помешкання та погрожуючи предметом, схожим на ніж, заволодів грошима та втік.

Оперативники, зібравши усю необхідну інформацію, негайно розпочали пошуки зловмисника. Провівши ряд оперативно-розшукових заходів, уже буквально за декілька годин поліцейські затримали зловмисника неподалік від місця скоєння злочину. У нього вилучили викрадені гроші та ніж.

Чоловік у масці проник до її помешкання та погрожуючи предметом, схожим на ніж, заволодів грошима та втік.

Правопорушником виявився 35-річний житель Київської області, котрий нетривалий час проживав в обласному центрі у своєї знайомої. До слова, зловмисник у минулому неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення різного роду злочинів. Його затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Реклама Google

Слідчі розпочали за цим фактом кримінальне провадження за ч. 3 ст. 187 Кримінального кодексу України. Мова йде про розбій, поєднаний із проникненням у житло. Після оголошення затриманому про підозру у вчиненні інкримінованого злочину, вирішуватиметься питання про обрання йому запобіжного заходу тримання під вартою.

Читати також: Керівників двох волинських підприємств судитимуть за розтрату двох мільйонів бюджетних коштів

Джерело: Поліція Волинської області
Telegram Channel