Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
У Луцьку в гаражі знайшли 300 літрів спирту та 300 пляшок горілки і коньяку

А нічого собі гараж в кума...

Фото зі сторінки ДФС у Волинській області.

У Луцьку в гаражі знайшли 300 літрів спирту та 300 пляшок горілки і коньяку

Податкова міліція Волині розпочала проведення заходів в рамках операції «Спирт»

У рамках операції «Спирт», яка розпочалася 1 лютого поточного року, податкова міліція виявила два факти незаконного зберігання та реалізації товарів акцизної групи, повідомляє ДФС у Волинській області.

Відтак, в одному з гаражних кооперативів міста Луцька правоохоронці виявили склад фальсифікованого алкоголю під виглядом відомих торгових марок вітчизняного виробництва. В гаражі зберігалось 300 літрів спирту, понад 300 пляшок горілки та коньяку маркованих марками акцизного податку з явними ознаками підробки. Крім того, виявлено понад 900 пачок цигарок без марок акцизного податку встановленого зразка. За наявною інформацією вказану партію алкоголю, спирту та тютюнових виробів правопорушник планував реалізовувати в торгівельних та розважальних закладах міста Луцька та області.

За попередніми підрахунками, загальна сума вилучених товарів акцизної групи становить 200 тисяч гривень.

Поруч з цим, в одному з сіл Локачинського району виявлено магазин, де здійснювали реалізацію підакцизу без жодних дозвільних документів, всупереч Закону України «Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напої, тютюнових виробів та пального».

Читайте також: На Рівненщині волинські податківці знайшли 10 тонн нелегального спирту

За попередніми підрахунками, загальна сума вилучених товарів акцизної групи становить 200 тисяч гривень.

Відносно правопорушників складено адміністративні протоколи за ст. 164 КУпАП (порушення порядку провадження господарської діяльності) та ст. 177-2 КУпАП (виготовлення, придбання, зберігання або реалізація фальсифікованих алкогольних напоїв або тютюнових виробів).

Реклама Google

Telegram Channel