Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
На 102-му році життя помер батько братів Суркісів

Довге життя прожив чоловік...

Фото ФК "Динамо" (Київ).

На 102-му році життя помер батько братів Суркісів

Брав участь у Другій світовій як військовий лікар...

4 лютого на 102-му році життя помер Михайло Суркіс, батько президента «Динамо» Ігоря Суркіса та народного депутата від партії «ОПЗЖ», почесного члена УЄФА Григорія Суркіса.

Про це повідомив офіційний сайт «Динамо» Київ, інформує УНІАН.

У «Динамо» висловили співчуття у зв'язку з трагедією.

Михайло (при народженні Рахміль) Суркіс був військовим лікарем та брав участь у Другій світовій війні, а після демобілізації працював лікарем-невропатологом у поліклініці.

«Михайло Давидович прожив довге, яскраве і гідне життя, залишивши по собі добру пам'ять. Людина-легенда, яка переступила столітній поріг, назавжди буде прикладом життєлюбства для великої родини Суркісів, численних друзів і знайомих.

Разом з рідними і близькими також сумують через важку втрату співробітники клубу, команда, тренерський штаб. Всім нам буде дуже не вистачати цього вишуканого тонкого гумору і самоіронії, які більше 100 років супроводжували по життю Михайла Давидовича Суркіса. Вічна йому пам'ять», - йдеться в повідомленні клубу.

Зазначимо, що 101 рік Михайлу Суркісу виповнився 10 грудня.

Михайло (при народженні Рахміль) Суркіс був військовим лікарем та брав участь у Другій світовій війні, а після демобілізації працював лікарем-невропатологом у поліклініці. Він вболівав за київське «Динамо» з 1957 року.

Читайте також: Джанлуїджі Буффон провів свій 1100-й матч у кар'єрі.

Telegram Channel