Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
У Луцьку через паркову побились спортсмен і, ймовірно… священник

Конфлікт стався через паркувальні місця.

Фото ІА Конкурент.

У Луцьку через паркову побились спортсмен і, ймовірно… священник

Про інцидент журналістам ІА «Конкурент» розповів один із учасників конфлікту – спортсмен Станіслав Кот

Раніше він оприлюднив допис у соцмережах, де розказав про неприємну сутичку із нібито «священнослужителем».  «Привіт, Луцьк! Яку молитву треба читати, коли зранку на тебе з кулаками летить батюшка? Не просто батюшка, а настоятель церкви! Правда, не в рясі був. Маю такий шок-контент», – написав Станіслав. 

Священник стояв під під'їздом зі своїм сином, який, виявляється, теж прислужує.

У телефонній розмові із журналістами ІА «Конкурент» про конфлікт розповів детальніше. Каже, нещодавно поруч із його будинком на Соборності, 25а «Луцькводоканал» та компанія «Місто для людей» облаштували парковку для своїх клієнтів. Деякі мешканці будинку залишають там і свої автомобілі. Це, очевидно, не сподобалося чоловіку, який мешкає у сусідньому будинку. 

«Я зранку перший виїжджав, і вже бачив, що буде якийсь конфлікт. Священник стояв під під'їздом зі своїм сином, який, виявляється, теж прислужує. Вони просто обурювалися, що машин стало більше у дворі. Так як я виїжджав зранку першим, я попав під роздачу у цій ситуації. Із того, що я зрозумів, він хотів, щоб ми не ставили тут машини. Але це ж прибудинкова територія мого будинку! Це мій будинок. Я ж не те, що прийшов із сусіднього двора, сусідньої вулиці. 

Читайте також Крик душі: село на Волині задихається від відсутності нормальної дороги​.

Ми викликали поліцію», – розповідає Станіслав Кот. 

Інший учасник конфлікту пустив у хід кулаки. З вигуками «Ти поїдеш звідси, чи нє?!» він накинувся на хлопця. 

Журналісти ІА «Конкурент» намагалися з'ясувати особу чоловіка на відео, однак інформацію про те, що на ролику саме священник, їм підтвердити не вдалося. 

У поліції розповіли, що приїхавши на виклик, побачили вже тільки одного учасника конфлікту – спортсмена Станіслава, який і викликав правоохоронців. Жодних скарг чи заяв поліцейські не приймали.

 

Джерело: ІА Конкурент.
Telegram Channel