Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Трагічний випадок на Рівненщині: чоловік випав з підводи і загинув

31-річний керманич трактора був тверезий.

Фото Рівненська поліція.

Трагічний випадок на Рівненщині: чоловік випав з підводи і загинув

Біда сталася вчора, п’ятого лютого, близько 16:30 у селі Одринки Сарненського району

 На місці події поліцейські встановили, що троє чоловіків — жителі села Корост, поверталися додому трактором «Dongfeng», до якого був причеплений віз. Під час руху 31-річний кермувальник наїхав на виямку, в результаті чого пасажир, який перебував на підводі, випав на автодорогу.  

Під час руху 31-річний кермувальник наїхав на виямку, в результаті чого пасажир, який перебував на підводі, випав на автодорогу.  

Потерпілий, 38-річний односельчанин — рідний брат тракториста, отримав травму голови. Медики «швидкої», які прибули на місце події, не змогли врятувати його життя — чоловік загинув. Його тіло відправили в морг для встановлення остаточної причини смерті.  

31-річний керманич трактора відповідно до освідування був тверезий.

Читайте також У Луцьку взяли під варту розбійника, який відібрав у жінки 36 тисяч гривень, погрожуючи їй ножем та пістолетом.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого, слідчим слідчого управління розпочато досудове розслідування за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України.

Правоохоронці наголошують мешканцям сіл суворо дотримуватись правил дорожнього руху та особистої безпеки під час виконання господарських робіт.

Відділ комунікації поліції Рівненської області.

Джерело: Рівненська поліція.
Telegram Channel