Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
На Волині встановлюють системи, які зважуватимуть транспорт під час його руху

Провели перші зважування транспортних засобів.

Фото Служби автомобільних доріг у Волинській області.

На Волині встановлюють системи, які зважуватимуть транспорт під час його руху

Усього таких на дорогах області буде чотири

Проведено тестовий запуск системи зважування в русі WiM на автошляху М-19.

Про це повідомляє Служба автомобільних доріг Волинської області:

«Наприкінці минулого тижня ми інформували про проведення робіт з влаштування сучасного комплексу автоматичного габаритно-вагового контролю Weigh-in-Motion («Зважування у русі») на автодорозі М-19 Доманове (на м. Брест) – Ковель – Чернівці – Тереблече (на м. Бухарест) неподалік села Копачівка.

Незабаром тестовий запуск такої системи буде проведено на автошляху Р-15 Ковель – Володимир-Волинський – Червоноград – Жовква.

Кілька етапів вже пройдено.

 

 Спершу встановили опорну конструкцію та вмонтували у дорожнє покриття датчики для динамічного зважування, згодом прикріпили все обладнання і підключились до телекомунікаційної мережі, а вчора відбувся пробний запуск системи WiM. Налагоджували роботу системи, провели перші зважування транспортних засобів. Працюємо далі у цьому напрямку для повноцінного запуску системи.

Виконавець робіт – ТОВ «СЕА Електротехніка» на замовлення Служби автомобільних доріг у Волинській області.

Читайте також На Волині хочуть відновити ще один дизель-потяг​.

Довідково: Система зважування в русі WiM – це розумна система збирання інформації про транспортні засоби, які рухаються автомобільними дорогами: дату та час проїзду, температуру навколишнього повітря та дорожнього покриття, смугу та напрямок руху, швидкість руху та державний номерний знак, габаритні розміри, відстань між осями, загальну масу та її розподіл по осях.

Такі системи допоможуть вберегти волинські шляхи від передчасного руйнування перевантаженими автомобілями.

Незабаром тестовий запуск такої системи буде проведено на автошляху Р-15 Ковель – Володимир-Волинський – Червоноград – Жовква. Плануємо на автошляхах державного значення області встановити ще 4 такі майданчики.

 

 

Telegram Channel