Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Дід Василь з Волині, від якого відвернулися родичі, ледве не замерз у холодній хаті (Фото)

У старенькому будинку вже й жити було небезпечно.

Фото: Поліцейські офіцери громади у Волинській області.

Дід Василь з Волині, від якого відвернулися родичі, ледве не замерз у холодній хаті (Фото)

Руку допомоги старенькому подав поліцейський офіцер громади

Під час об‘їзду Рівненської ТГ поліцейський офіцер громади капітан поліції Василь Стернійчук звернув увагу на будинок, який з першого вигляду здавався покинутим.

 

 

Вирішивши перевірити його, поліцейський офіцер громади застав там чоловіка, який назвався дідом Василем. Він розповів, що це його помешкання і він тут проживає, а через те, що в нього немає коштів, він не може утримувати будинок та його опалювати. Родичі відвернулись від нього, лише сусіди інколи чимось допомагають.

Я тут для того, щоб слідкувати за правопорядком та надавати руку допомоги тому, хто цього потребує.

Поспілкувавшись із дідусем, поліцейський офіцер громади вирішив хоч якось допомогти, адже в таких умовах старенького чоловіка не можна було залишати. Поліцейський зателефонував в реабілітаційний центр та повідомив дану проблему. Спільно з громадою дідусеві було запропоновано певний час пожити в ребілітаційному центрі, на що останній радо погодився.

 

 Через декілька днів поліцейський офіцер громади навідав дідуся Василя та зрозумів, що той почуває себе добре та комфортно в даному закладі та дуже вдячний за такий вчинок зі сторони поліцейського.

 

 Читайте такожЗнайшли паперовий згорток: поліцейські погрожують волинянину 5 роками обмеження волі

«Я тут для того, щоб слідкувати за правопорядком та надавати руку допомоги тому, хто цього потребує. Також будь яку проблему можна вирішити, якщо діяти разом» - коментує поліцейський офіцер громади Василь Стернійчук.

Джерело: Поліцейські офіцери громади у Волинській області
Telegram Channel