Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Луцьк у сніговому полоні: люди протоптують стежки, автомобілі стоять в заторах, що каже мер (Фото)

А сніг продовжує сипати.

Фото Мирослави КОЗЮПИ.

Луцьк у сніговому полоні: люди протоптують стежки, автомобілі стоять в заторах, що каже мер (Фото)

Уночі обласний центр Волині добряче притрусило снігом

Станом на 8.30 ранку дороги в центрі Луцька не почищені від снігу, їх розбивають машини. Подекуди утворюються затори, зокрема, на вулиці Набережній, Шевченка. ЧАс від часу машини стають у пробках на проспекті Волі. 

Сніг на тротуарах ще навіть не встигли розчистити двірники підприємств, установ чи торгових закладів. Хоч у багатьох вже зараз у них кипить робота.

Єдине місце, де більш-менш прочищено – це зупинки громадського транспорту. 

Єдине місце, де більш-менш прочищено – це зупинки громадського транспорту. 

Міський голова Ігор Поліщук поки мовчить. Учора ввечері він у фейсбуці написав: «Готуємося до сильних снігопадів. За прогнозами синоптиків сніг, що розпочався сьогодні орієнтовно о 17:00 йтиме з посиленням без перестанку орієнтовно до 05:00 вівторка 9 лютого. Для того, щоб перший сніг не примерз до асфальту та не утворив льодяний шар, посипаємо дороги соляною сумішшю».

Читайте такожЖителів Волинської та Рівненської областей у понеділок закликають без особливої потреби не полишати своїх домівок, у крайньому ж випадку – користуватися лижами чи снігоступами

Наразі техніки у місті не видно. Нагадаємо, 26 січня, через недостатньо якісне прибирання доріг від снігу Луцький міський голова Ігор Поліщук зняв преміювання з двох посадовців Луцькради. Без премії залишаться начальник департаменту житлово-комунального господарства Микола Осіюк та керівник комунального підприємства «Луцькспецкомунтранс» Володимир Марценюк.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel