Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
На Волині сталася смертельна ДТП: винуватцю винесли вирок

Суд визнав водія винним у вчиненні смертельної автопригоди.

Фото depositphotos.

На Волині сталася смертельна ДТП: винуватцю винесли вирок

Подробиці злочину встановлюють правоохоронці

Автопригода трапилася у червні минулого року по вулиці Варшавській у Ковелі. Ковельський міськрайонний суд визнав водія винним у вчиненні летальної ДТП та призначив йому покарання у виді двох років та шість  місяців позбавлення волі умовно.

Про це повідомляє поліція Волинської області.

Внаслідок автопригоди постраждалий запулгинув на місці пригоди.

Близько 11 години ранку 25-річний житель селища Любешів, керуючи вантажівкою DAF, допустив наїзд на велосипедиста, котрий рухався у попутному напрямку.

Читайте також: Горохівчанину поставили страшний діагноз, він потребує коштів для лікування за кордоном.

Внаслідок автопригоди постраждалий загинув на місці пригоди.

За цим фактом слідчі відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 289 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України. Водієві повідомили про підозру у вчиненні інкримінованого злочину, кримінальне провадження з обвинувальним актом скерували до суду.

Ковельський міськрайонний суд, розглянувши у відкритому судовому засіданні матеріали кримінального провадження, визнав водія винним у вчиненні смертельної автопригоди та призначив підозрюваному покарання у виді двох років та шість місяців позбавлення волі умовно.

Telegram Channel