Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Засуджений за шахрайство чоловік поскаржився поліції на аферистів

Затриманого чекає в'язниця.

Фото Національної поліції.

Засуджений за шахрайство чоловік поскаржився поліції на аферистів

Правоохоронці з'ясували, що заявник перебуває в розшуку

На Хмельниччині затримали чоловіка, який звернувся до поліції з заявою про шахрайство. Виявилося, що заявник раніше сам був засуджений за шахрайські дії і ухиляється від відбування покарання. Про це повідомляє сектор комунікації ГУ Нацполіції у Хмельницькій області, передає Суспільне.

Реклама Google

Патрульні, які прибули на виклик, перевірили заявника по поліцейських базах, і виявилось, що він сам засуджений за шахрайські дії і перебуває у розшуку.

За інформацією поліціянтів, 25-річний житель Кам’янець-Подільського району купував зимову гуму для автомобіля і натрапив на шахраїв. Потім звернувся із заявою до поліції. Патрульні, які прибули на виклик, перевірили заявника по поліцейських базах, і виявилось, що він сам засуджений за шахрайські дії і перебуває у розшуку.

«Затриманий був засуджений за шахрайські дії у 2019 році, проте подав апеляцію. Та рішення апеляційного суду від 9 грудня 2020 року залишило вирок без змін — кам’янчанина визнали винним у вчиненні злочину, передбаченого частиною 2 статті 190 Кримінального кодексу України - шахрайство і засудили до 2 років ув’язнення. Проте молодик ухилявся від виконання рішення суду і в січні був оголошений у розшук», - кажуть у поліції.

Читайте також: Від початку року на Волині уже – 10 жертв «швидких грошей»

Кам’янчанина затримали і доправили в ізолятор тимчасового тримання, після чого на нього таки чекатиме в’язниця.

Telegram Channel