Курси НБУ $ 39.55 € 42.43
Два освідчення і 9 років шлюбу: популярна українська телеведуча розлучається з чоловіком

Кохання жило 8 років.

Фото ТСН.

Два освідчення і 9 років шлюбу: популярна українська телеведуча розлучається з чоловіком

Ведуча ТСН офіційно оголосила про розрив стосунків із Владом Кочатковим

Українська телеведуча, зірка каналу «1+1» Соломія Вітвіцька приголомшила новиною про розлучення з чоловіком, режисером Владом Кочатковим.

Пара була разом майже 9 років, з них 7 – в офіційному шлюбі. Поки фанати оговтуються від почутого, ТСН.ua пропонує пригадати, як зароджувалося їхнє кохання. 

Соломія і Влад зустрілися 2012 року під час квесту в Мамаєвій слободі. Тоді Кочатков не знав, що грає в одній команді з відомою телеведучою. Зі свого боку, Вітвіцька зізналася в інтерв'ю виданню Like, що коли їх представляли одне одному, то в голові промайнуло «треба зараз все запам'ятати в деталях, тому що коли в нас будуть серйозні стосунки, ми будемо цей момент згадувати». Так і сталося.

Того ж вечора ведуча «ТСН» побачила повідомлення від нього у фейсбуці. Майбутнє подружжя почало багато спілкуватися в Мережі, а друга зустріч відбулася на прем'єрі мультфільму «Замбезія», який Соломія озвучувала. Під час цього специфічного побачення Влад познайомився з батьками і друзями зірки. 

 Закохані удвох подорожували Україною, пройшли 70 кілометрів у Карпатах із наплічниками, пережили багато різних емоцій, і за цей час переконалися, що будуть разом

Потім закохані удвох подорожували Україною, пройшли 70 кілометрів у Карпатах із наплічниками, пережили багато різних емоцій, і за цей час переконалися, що будуть разом. Через чотири місяці після знайомства, в січні 2013-го, режисер освідчився коханій, яка старша від нього на 8 років. Втім, Соломія поставилася до пропозиції несерйозно, адже перша версія освідчення здалася їй недостатньо романтичною. 

До другої спроби, в квітні, Влад підготувався більш ґрунтовно і навіть купив каблучку.

Реклама Google

Справа була на вихідних. Майбутній чоловік зробив вигляд, що пішов у справах, а повернувшись в кімнату, опустився на одне коліно і сказав заповітні слова. Я відповіла, що, звичайно, згодна, а ввечері обмовилася: мовляв, і подругам особливо нічого розповісти. Влад пообіцяв щось придумати. У понеділок майбутній чоловік вирішив виправитися. Він надіслав мені на роботу 101 троянду з листівкою - до сих пір ношу її з собою. У той день я «літала» по ньюсруму така щаслива - навіть думала, що через невимовне щастя не зможу вийти в ефір», – розповідала Вітвіцька.

За декілька місяців після того, Соломія погодилася вийти заміж за Кочаткова, пара подала заяву до РАЦСу. 15 вересня 2013-го наречені офіційно стали чоловіком та дружиною. За два дні відбулася урочиста церемонія. На грандіозне «шоколадно-кавове» весілля телезірки в НСК «Олімпійський» прибуло понад 200 гостей. Одразу після весілля молодята поїхали у медовий місяць до Марокко. 

 

Через чотири роки подружжя переїхало до власної квартири – інвестиції весільних коштів. Пара оселилася за містом, в районі Софіївської Борщагівки. Цікаво, що багатьох знайомих Соломії здивувало, що вона обрала за чоловіка звичайного хлопця, а не VIP. Кохання протривало 8 років. У шлюбі пара не народила дітей. Про проблеми у сім’ї Соломія також не розповідала публіці. Тож, що стало причиною розриву, – поки що невідомо. Зі свого боку, Вітвіцька розповіла ТСН, що чоловік та дружина намагалися врятувати шлюб разом із психологом, але не вдалося. 

Читати також: У кого ж ти вдався такий сором’язливий?

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

Джерело: ТСН
Telegram Channel