Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Рівнянка скаржиться на водіїв одного з маршрутів, які не беруть дітей

Жінка нарікає, що ситуація, при якій її дівчатка стояли на зупинці, а маршрутка не зупинялася, неопоодинока.

Фото Суспільне Рівне.

Рівнянка скаржиться на водіїв одного з маршрутів, які не беруть дітей

Через те, що 8-го лютого одна з маршруток не зупинилася, а іншу вони чекали майже годину, діти не пішли у школу

Рівнянка звинувачує водія міської маршрутки в тому, що той не хоче брати у салон дітей, попри вільні сидячі місця. Про це Суспільному повідомила сама Світлана Тарасюк, онуки якої через таку ситуацію 8-го лютого не пішли у школу. У профільному управлінні пообіцяли «жорстко поговорити з перевізником».

Реклама Google

Водій 67-ї маршрутки відмовляється брати дітей, попри вільні сидячі місця, – заявляє рівнянка Світлана Тарасюк. Її восьмирічні внучки навчаються у 8-й школі. Щоб не йшли пішки із вулиці Павлюченка, де живуть, садить дітей в маршрутку.

Через те, що 8-го лютого одна з маршруток не зупинилася, а іншу вони чекали майже годину, діти не пішли у школу. І така ситуація неопоодинока, стверджує Світлана Тарасюк.

«Мене вразив навіть не вчорашній випадок, а сталося це тиждень тому. Тим же самим перевізником, ця ж сама маршрутка. Ми прийшли на зупинку, на зупинці нікого не було – чекав хлопчик, наш теж однокласник. І ми побачили, що маршрутка повернула на Павлюченка. Під'їхала маршрутка, нікого на вихід не було, він навіть не зупинився. На дворі зима, холодно, мороз, троє діток стоїть на зупинці. Дорослих нікого не було і він поїхав», – коментує Світлана Тарасюк.

Під'їхала маршрутка, нікого на вихід не було, він навіть не зупинився. На дворі зима, холодно, мороз, троє діток стоїть на зупинці», – коментує Світлана Тарасюк.

Власник маршрутки пояснив Суспільному своє бачення ситуації.

«З приводу того випадку, то я був за кермом, я згадав. Я їхав, стояли на зупинці дівчата. Вони просто стояли, я просто проїхався, ну, бачу, що вони не хочуть сідати, я так їх зрозумів. Ну, вчора реально, водій мені казав, що він їх не побачив, вони добігали. Це просто непорозуміння. Якщо так образили – то я попрошу вибачення», – розповів власник маршрутки Олександр Мишенко.

«Це просто непорозуміння. Якщо так образили – то я попрошу вибачення», – розповів власник маршрутки Олександр Мишенко.

Читайте також: Водій маршрутки побив дитину через посвідчення пільговика (Відео)

У профільному управлінні пообіцяли відреагувати на інцидент.

«З приватним перевізником, власником цієї машини, буде проведена виробнича нарада і буде жорстка з ним розмова по даному інциденту. Для того, щоб в майбутньому більше таких не було скарг на нього», – пояснив головний спеціаліст управління транспорту Рівного Дмитро Царук.

Telegram Channel