Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
«Моя секретарка мала судимість? Так, бл..дь, недавно президент України мав дві судимості!»

Юна політикиня не встояла перед спокусою поцупити крутий гаджет, який є мрією для багатьох молодих людей.

Фото Цензор.НЕТ.

«Моя секретарка мала судимість? Так, бл..дь, недавно президент України мав дві судимості!»

Член проросійської партії «Опозиційна платформа – За життя» Карина Дячун, яка працювала секретаркою народного депутата від цієї політсили Іллі Ківи, стала заступницею голови Полтавської районної ради

 У липні 2019 року вона була визнана винною в крадіжці смартфона iPhone 6 Plus вартістю 4100 грн, пише Цензор.НЕТ. Інцидент стався в магазині Та-Da.

Моя секретарка мала судимість? Ну, і що? Так, бл..дь, недавно президент України мав дві судимості!

Дівчина непомітно взяла телефон і, вимкнувши, забрала собі. Однак після ввімкнення вдома на нього надійшов дзвінок від правоохоронця. Чоловік попросив повернути телефон. Зрештою все закінчилося судом. 22-річна дівчина повністю визнала свою вину та розкаялась. Їй присудили штраф у розмірі 850 грн. Попри скандальний момент у своїй біографії, Дячун, яка, до речі, є випускницею Харківського університету внутрішніх справ, вирішила балотуватися на місцевих виборах у 2020 році.

Ілля Ківа прокоментував нову посаду своєї близької соратниці: «Моя секретарка мала судимість? Ну, і що? Так, бл..дь, недавно президент України мав дві судимості! Генеральний прокурор мав судимість! Керівники фракції мали судимості. Чи ви ніхто в житті не робив помилок?», - емоційно зазначив пан нардеп.

Читайте також Шок для ЄС: український прем’єр під час візиту до Брюселя знайшов брата-близнюка (Фото).

Telegram Channel