Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Шок для ЄС: український прем’єр під час візиту до Брюселя знайшов брата-близнюка (Фото)

Хто з них Шмигаль?

Фото з фейсбук-сторінки Дениса Шмигаля.

Шок для ЄС: український прем’єр під час візиту до Брюселя знайшов брата-близнюка (Фото)

У мережі жартують зі схожості Дениса Шмигаля та Шарля Мішеля

Напередодні засідання Ради Асоціації Україна-ЄС прем’єр-міністр Денис Шмигаль зустрівся у Брюсселі з президентом Євроради і обговорив Угоду про асоціацію. Зустріч викликала бурхливу реакцію користувачів соцмереж через особливу схожіть політиків.

 

 «Напередодні засідання Ради Асоціації Україна-ЄС зустрівся зі схожим по духу Президентом Європейської Ради Шарлем Мішелем, - повідомив глава українського уряду. –Поділилися очікуваннями від прийдешнього засідання та обговорили перспективи подальшої роботи.

Розраховуємо на узгодження з ЄС конкретних часових рамок для запуску процесу всеохопного огляду досягнення цілей Угоди про асоціацію. Адже імплементація Угоди — це основа для тісного зшивання економік України та ЄС.

 

 Очікуємо, що засідання Ради асоціації забезпечить прогрес у подальшому розвитку економічної інтеграції України до ЄС.

Подякував пану Мішелю за особистий внесок у підтримку територіальної цілісності та суверенітету України, а також за підтримку цілей створення «Кримської платформи». Шарль Мішель пообіцяв відвідати Україну цього року. Певен, це буде свідченням надійної підтримки нашої країни з боку ЄС», - написав Денис Шмигаль у фейсбуці.

Політиків назвали братами-близнюками, яких важко не переплутати, а їх зустріч відбувалася за сценарієм індійського кіно. 

Тим часом світлини викликали бурхливу реакцію у соцмережі. Користувачі звернули увагу на разючу схожість між Шмигалем і Мішелем і придумали багато жартів з цього приводу.  

Журналіст Юрій Смирнов зазначив, що знайти на фото прем'єр-міністра України є «завданням із зірочкою». У коментарях відзначають, що європейці клонували нашого прем'єра. Також користувачі пишуть, що «один Шмигаль добре, а два — краще», дехто пропонує поміняти Шарля на Шмигаля на кілька місяців, або ж  забрати «іншого Шмигаля», а «свого» залишити у Європі.

Політиків назвали братами-близнюками, яких важко не переплутати, а їх зустріч відбувалася за сценарієм індійського кіно. 

Прихильники «теорії заговорів» припускають: «можливо це план Б. Обмін Шмигалями».

 

 

Telegram Channel