Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Центральний магазин княжого міста виставлять на аукціон?

Заборгованість підприємців за користування приміщенням на 1 січня 2021 року становила 8,8 тисяч гривень.

Фото «Володимирмедіа».

Центральний магазин княжого міста виставлять на аукціон?

У Володимир-Волинській міській раді відбулося засідання робочої групи щодо збиткової діяльності комунального торгового підприємства – будинок торгівлі  «Роксолана»

Її керівник – заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Любов Саць та члени – представники КТП БТ «Роксолана», депутати, керівники відділів та управлінь міської ради обговорили подальшу долю торгового центру. Адже будівля потребує капітального ремонту, електропроводка  - в аварійному стані, відсутнє опалення, є проблеми з теплопостачанням та з аварійним виходом.

У відповідь почули про намір зробити там сучасний торговий заклад. Тож у випадку, якщо приміщення виставлять на аукціон, ТзОВ «Нектар» братиме участь у відкритих торгах.  

Як стало відомо, заборгованість підприємців (19 орендарів) за користування приміщенням на 1 січня 2021 року становила 8,8 тисяч гривень. Зараз «Роксолані» належить лише 2-3 поверх, а перший, підвал, котельня, прохід до сходових маршів передано в приватну власність ТзОВ «Нектар». Тому це  товариство з обмеженою відповідальністю є потенційним покупцем приміщення. У його представника члени робочої групи цікавилися, чи передбачається разом з розбудовою першого поверху облаштування парковок на прилеглій ділянці та про плани щодо використання будівлі у разі її продажу.

Читайте також:У Володимирі продають будівлю з онлайн-аукціону.

Питання про включення майна комунальної власності в перелік об’єктів, які підлягають приватизації шляхом продажу на електронному аукціоні, розглядатиметься на засіданнях профільних комісій.

До речі, таке повідомлення з’явилося на офіційному сайті міста ще 3 червня 2020 року за часів головування Петра Саганюка. Тоді депутати не проголосували за продаж цього торговельного центру.

Роксолана Вишневич   

Telegram Channel