Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Міг убити в таку погоду: водій  маршрутки із загіпсованою рукою замість дивитися на дорогу переглядав відео у ТікТоку (Фото)

Хто допустив до роботи травмованого водія?

Фото - ілюстративне.

ФОто зі сайту berdpo.info.

Міг убити в таку погоду: водій маршрутки із загіпсованою рукою замість дивитися на дорогу переглядав відео у ТікТоку (Фото)

Пасажири обурені кермувальником однієї з нововолинських маршруток

В 21:30 з 5 мікрорайону виїхала маршутка, за кермом якої був водій із загіпсованою лівою рукою. Про це пишуть читачі фейсбук-спільноти Нововолинськ інфо. «Він не міг толком вести автомобіль, лише притримував травмованою рукою кермо. Але через кілька хвилин водій достав телефон і включив якісь відео в Тіктоці і поклав телефон на приборну панель.

Блогер-тіктокер-водій, 3в1, що неясно?

Пізніше він узяв у праву руку телефон і почав тримати його рукою, це мене здивувало така погода, у водія гіпс, так ще й відволікається на відео з Тіктоку. », - зазначає обурений пасажир. До своїх слів очевидці додали фото і відео (на жаль, зізнається читач, відео  і фото мають не дуже гарну якість тому що фотографував та знімав водія під час руху).

Читайте такожЧерез снігопад у Луцьку підприємці можуть скоротити робочий день

Користувачі соцмережі у коментарях зазначають, що такого «шумахера» «потрібно терміново розшукати, та пересадити на снігоочисну техніку» (Taras Fedorchuk).

Реклама Google

Lyuda Holoyukh: Ще б цигарку в зуби та паперовий стаканчик з кавою в руки. Для повноти картинки.Ну так... Для «сугреву души», а  Yuriy Khilchuk підсумовує: «Блогер-тіктокер-водій, 3в1, що неясно?!»

Telegram Channel