Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
Якби не снігопади, головний комунальник Луцька приніс би додому 16 тисяч гривень премії, а не 10 (Фото)

Мер намагається перевіряти, як чистять дороги...

Фото зі сторінки Ігоря Поліщука.

Якби не снігопади, головний комунальник Луцька приніс би додому 16 тисяч гривень премії, а не 10 (Фото)

Щоправда, зарплату посадовець отримає у повному обсязі

Ще наприкінці січня через неналежне прибирання доріг від снігу луцький міський голова Ігор Поліщук зняв частину премій із двох посадовців: начальника департаменту ЖКГ міськради Миколи Осіюка та виконувача обов’язків директора КП «Луцькспецкомунтранс» Володимира Марценюка. Про це очільник громади написав у фейсбуці.

У січні цього року Микола Осіюк недоотримав 6 552 гривні премії з 16 380, а Володимир Марценюк позбувся всієї – 4 339,07 гривні.

Журналісти «Волині» поцікавилися, які саме премії отримали б керівники, якби білі мухи не атакували обласний центр, або ж якби з ними вчасно справилися комунальники. Також ми дізналися, скільки загалом заробляють посадовці, які відповідають за таку важливу ділянку роботи в місті.

Читайте також: Місто замітає, але лучани не здаються (Відео).

Отож, у відповідь на запит на отримання публічної інформації у виконкомі нам повідомили, що у січні цього року Микола Осіюк недоотримав 6 552 гривні премії з 16 380, а Володимир Марценюк позбувся всієї – 4 339,07 гривні.

Що стосується заробітної плати, то директор департаменту ЖКГз усіма надбавками отримає 16 380 грн. А тимчасовий виконувач обов’язків директора ЛСКАП «Луцькспецкомунтранс» – 13 017,22 грн. Як бачимо, недоотримані суми суттєво б поліпшили матеріальне становище посадовців.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel