Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
«Ситуація на межі критичної»: мер прокоментував стан волинського міста у складні погодні умови

В Нововолинську сніг прибирають цілодобово.

Фото Нововолинська міськрада.

«Ситуація на межі критичної»: мер прокоментував стан волинського міста у складні погодні умови

Вдень і вночі комунальники шахтарського міста, серед яких майже 70 двірників, очищають від снігу 92 кілометри доріг міста і 21 кілометр селища Благодатне

. До них додалися шляхи протяжністю майже 30 кілометрів населених пунктів Грядівської та Грибовицької сільських рад.

«Ситуація стабільна, але близька до критичної», – так охарактеризував стан шахтарського міста в дні складних погодних умов Нововолинський міський голова Борис Карпус на черговій пресконференції.

Читайте також:  Як нововолинці разом із міським головою чистили сніг (Фото).​                 

Фактично на дорогах працює лише три снігоочисні агрегати, придбані в останні роки. Решта датується від 1983 до 1992 року випуску.

В принципі, як зазначив мер Нововолинська, комунальникам нелегко, але вони свої обов’язки виконують сумлінно. Критичною він назвав ситуацію з наявною технікою, якої вкрай не вистачає.

Фактично на дорогах працює лише три снігоочисні агрегати, придбані в останні роки. Решта датується від 1983 до 1992 року випуску. Серед них є такі, які ніколи не бачили капітального ремонту. Тому доводиться залучати грейдери та екскаватори підприємства «Нововолинськводоканал», управляючих компаній, а також приватні будівельні структури й приватних підприємців.

З огляду на це, Борис Карпус назвав злочинною бездіяльність попередніх посадовців, які мали би подбати про більш сучасний і якісний автопарк міської «господарки».

               


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel