Курси НБУ $ 39.00 € 42.16
«Соціальна громада»  однією з перших в Україні запрацювала на Волині (Відео)

Любешівський селищний голова Олег Кух взяв участь у проєкті «Суспільна студія».

Фото зі сайту Любешівської ОТГ.

«Соціальна громада» однією з перших в Україні запрацювала на Волині (Відео)

У форматі онлайн проєкт транслювався у прямому ефірі телеканалу UA: ПЕРШИЙ

Говорили про впровадження  програмного комплексу «Соціальна громада» та надання державної допомоги місцевим громадам в цьому проєкті.

Любешівська селищна рада одна з найперших  впровадила у себе в громаді  цей програмний комплекс. За допомогою даного програмного забезпечення громадяни мають можливість звернутись до селищної ради, за місцем проживання, та подати документи для призначення соціальних допомог різного виду (допомога малозабезпеченим сім’ям, при народженні дитини, одиноким матерям та ін.), а також на призначення пільг і субсидій.

Протягом 2020 року було поетапно  підключено до Програмного Комплексу «Соціальна громада»  населені пункти селищної ради та ЦНАП, а  в планах цього року  завершити роботу в цілому по громаді.

Спілкуючись з ведучими «Суспільної студії», очільник громади Олег Кух зазначив, що протягом 2020 року було поетапно  підключено до Програмного Комплексу «Соціальна громада»  населені пункти селищної ради та ЦНАП, а  в планах цього року  завершити роботу в цілому по громаді. Якщо комп’ютерним обладнанням адміністратори, які ведуть цю ділянку роботи забезпечені, то інтернет - зв'язок по окремих населених пунктах підводить. Послуги провайдерів потребують суттєвого покращення. Разом з тим, програмне забезпечення «Соціальної громади» є платним для органів місцевого самоврядування, а компенсація від держави за прийняті пакети документів від населення на 2021 рік не передбачена. Про це інформує сайт Любешівської ТГ

Читайте такожЧерез снігопад лучанам загрожує нова небезпека (Фото)

 

Telegram Channel