Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Зима - це весело! Мер Луцька закликає помилуватися красою навколо нас і запрошує на фестиваль снігу (Відео)

Запрошуємо!

Фото - ілюстративне.

Фото зі сайту inspired.com.ua

Зима - це весело! Мер Луцька закликає помилуватися красою навколо нас і запрошує на фестиваль снігу (Відео)

Попри всі труднощі, проблеми й незручності, які приніс нам сильний снігопад, необхідно знаходити в нашому житті можливість помилуватися красою навколо й час для гарного настрою та розваг

А тому 13 та 14 лютого в нашому місті буде проходити фестиваль снігу й зимових розваг «Сніжна зима 2021». Про це міський голвоа Луцька розповів на своїй сторінці у фейсбуці.

В межах фестивалю в Центральному парку та поруч з ним буде проходити:

  • виставка-пленер снігових скульптур на центральній алеї;
  • сімейний конкурс на найкращого сніговика;
  • катання на спеціально облаштованій гірці-ковзанці на дамбі в кінці центральної алеї в та на гірці-ковзанці по вул. Глушець (біля спортмайданчику);
  • руханка (майстер-клас з зимового фітнесу) на спортивному майданчику по вул. Глушець;
  • спортивні естафети для дітей на спортивному майданчику по вул. Глушець;
  • відкрите тренування з біатлону та майстер-клас з бігових лиж;
  • анімація для дітей

Зокрема, у суботу, 13 лютого, з 11 години запрошуємо дітей та дорослих на центральну алею, щоб долучитися до цікавих заходів «Веселі санчата», «Грінч-санчата» та взяти участь у сімейних розвагах «Найкреативніший сніговик» та «Снігова куля».

З 11 години тут розпочнеться пленер «Снігова скульптура». Цей захід продовжиться ще і наступного дня.

А вже в неділю, 14 лютого, з 10 години запрошуємо лучан та гостей нашого міста відвідати алею зимових скульптур «Зимовий вернісаж».

Також цими вихідними у парку біля дамби усі охочі зможуть покататися на світломузичній сніговій гірці та взяти участь у зимових розвагах «Веселі гірки - дружні гутірки», які продовжаться ще й 15 лютого.

Прихильників здорового способу життя запрошуємо відвідати мультифункціональні спортивні майданчики на вулиці Глушець та площі перед входом до парку культури та відпочинку імені Лесі Українки, де відбудеться загальноміська акція «Ранкова гімнастика» з професійним фітнес-тренером.

Цими вихідними у парку біля дамби усі охочі зможуть покататися на світломузичній сніговій гірці та взяти участь у зимових розвагах «Веселі гірки - дружні гутірки», які продовжаться ще й 15 лютого.

Біля Луцького зоопарку та дитячо-юнацької спортивної школи № 3 з 12 години любителі спорту зможуть взяти участь у відкритих тренуваннях з біатлону і тренуваннях їзди на лижах.

Протягом трьох днів, 13, 14, 15 лютого, усі охочі зможуть долучитися до онлайн флешмобу «Сніжний зимовий Луцьк» у соціальній мережі фейсбук та інстаграм департаменту сім’ї, молоді та спорту.

Читайте такожІз Луцької автостанції знову скасували 27 рейсів

А в Княгининівській та Жидичинській громаді буде проходити конкурс на найкращого сніговика та спортивні активності.

Приходьте сім’ями, з малечею і дорослими! Буде цікаво!

 

 

Telegram Channel