Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Видали 11 ордерів: кому і де в Луцьку дали дозволи на земляні роботи

Дозволи на земляні роботи.

Фото муніципалів.

Видали 11 ордерів: кому і де в Луцьку дали дозволи на земляні роботи

Перелік адрес

З 6 лютого 12 лютого відділ контролю за благоустроєм та санітарним станом міста департаменту муніципальної варти Луцької міської ради видав 10 аварійних та 1 плановий ордерів.

Про це йдеться на сторінці департаменту у фейсбуці. 

Аварійні ордери отримали:

  •  КП «Луцькводоканал» за адресами: вул. Шевченка, 30, вул. Потебні, 78, вул. Кременецька, 24б, пров. 6-й Малоомелянівський > вул. Малоомелянівська, 46;
  • ДКП «Луцьктепло» за адресами: вул. Загородня, 1, вул. Конякіна, 9а, просп. Перемоги, 25, вул. Теремнівська, 96а.
  • ПрАТ «Волиньобленерго» за адресою: вул. Героїв УПА, 33-35;
  •  ДП «Луцький ремонтний завод «Мотор» за адресою: вул. Сосюри, 74 > вул. А. Марценюка.

Планові ордери отримали:

  • Чорнуха В.Г., ТзОВ «Луцькспецбуд» за адресою: с. Тарасове, вул. Відродження – вул. Центральна.

Лучан, які помітять ведення незаконних земляних робіт просять повідомляти виявлені адреси до департаменту муніципальної варти Луцької міської ради.

Реклама Google

Відповідно до Закону України «Про благоустрій населених пунктів» та рішення Луцької міської ради від 29.07.2009 №44/2 «Про Правила благо устрою міста Луцька» видані ордери залишаються на контролі департаменту муніципальної варти стосовно дотримання термінів та відновлення благоустрою пошкодженої території.

В разі виявлення порушення та недотримання встановлених норм щодо відновлення благоустрою вказаних територій балансоутримувачів мереж, суб’єктів господарювання та громадян буде притягнено до адміністративної відповідальності згідно ст.152 КУпАП.

Читати такожЛучан запрошують відсвяткувати день закоханих у зоопарку

Лучан, які помітять ведення незаконних земляних робіт (пов’язані з прокладанням, перекладанням, ремонтом, в тому числі ліквідацією аварій інженерних мереж і споруд, будівництвом і ремонтом будинків, транспортних магістралей, доріг, площ, інженерних вишукувань, благоустроєм та озелененням територій), просять повідомляти виявлені адреси до департаменту муніципальної варти Луцької міської ради.

Джерело: Департамент муніципальної варти Луцькради
Telegram Channel