Курси НБУ $ 39.72 € 42.81
«Немає за що знімати премію», – Луцький міський голова про роботу комунальників у негоду

Міський голова головного міста Волині задоволений роботою комунальників в умовах стихії.

Фото Суспільне.Волинь

«Немає за що знімати премію», – Луцький міський голова про роботу комунальників у негоду

Луцький міський голова Ігор Поліщук розповів Суспільному, що застосовувати покарання до чиновників, які відповідальні за розчищення обласного центру від снігу цього разу не буде

«Працюють цілодобово, сплять десь дві години та стараються зробити все, що є в наших силах. Контролюють, удосконалюють логістику», – зазначив очільник міста.

Попереднє рішення про обмеження премії директору департаменту ЖКГ Луцькради та 100% позбавлення премії керівника «Луцькспецкомунтрансу» було ефективним

Попереднє рішення про обмеження премії директору департаменту ЖКГ Луцькради та 100% позбавлення премії керівника «Луцькспецкомунтрансу» було ефективним, – розповів Суспільному очільник міста.

Реклама Google

Нагадаємо, два тижні тому Миколу Осіюка та Володимира Марценюка покарали фінансово через незадовільну боротьбу зі стихією. Двох чиновників позбавили премій за неналежне виконання своїх обов'язків. Ми давали запит у міську раду, щоб дізнатися, скільки ж грошей втратили чиновники і були вражені розмірами нарахувань.

Читайте також Кидати сніг лопатою – не робота міського голови, – Поліщук розкритикував Садового​.

Нині ж роботу комунальників міський голова не критикує. Каже: «Немає за що знімати премію». Зі слів Поліщука, посадовці виправилися та особисто контролюють роботу своїх працівників.

Джерело: Суспільне.Волинь.
Telegram Channel