Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
В печінці волинянки «оселився» паразит. Щоб його вивести потрібно 700 тисяч гривень (Фото)

Маєте змогу - допоможіть молодій мамі.

Фото з фейсбук-сторінки Наталії ПОЛЮХ.

В печінці волинянки «оселився» паразит. Щоб його вивести потрібно 700 тисяч гривень (Фото)

Родина грошей на операцію не має, бо витрачає їх на лікування і реабілітацію старшого сина, який має І групу інвалідності

Ларисі Дудік із Доросинь поставили діагноз - Альвеококоз сегментів 1- 5,8 печінки з ураженням правої та лівої печінкової артерії, правої та лівої ворітної вени, правої передньоїворітної вени та усіх магістральних жовчних протоків, крім правого заднього. про допомогу просить двоюрідна сестра волинянки Наталія Полюх у фейсбуці.

Своїми силами сім'я таку суму зібрати не в силах, (зібрано вже близько 150 тисяч гривень), тому що всі кошти витрачали на лікування і реабілітацію старшого сина, який має І групу інвалідності.

Потрібна дороговартісна операція вартістю 700 тисяч гривень. Своїми силами сім'я таку суму зібрати не в силах, (зібрано вже близько 150 тисяч гривень), тому що всі кошти витрачали на лікування і реабілітацію старшого сина, який має І групу інвалідності.

Номер картки Приватбанк 5168 7573 5213 0985 Дудік Лариса Василівна.

Читайте такожХудощавий, в окулярах: відучора розшукують дитину з Ківерців (Фото)

Хвороба, яку спричинює багатокамерний ехінокок (також відома як альвеолярний ехінококоз та альвеококоз) — гельмінтоз, який спричинює стрічковий гельмінт Echinococcus multilocularis (альвеокок). Характеризується інвазивним зростанням, що нагадує злоякісну пухлину, яке першочергово виникає в печінці.

 

 

Telegram Channel