Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
Нема грошей: призначені вибори у громаді на Волині під загрозою проведення

Підготовка виборів не ведеться через відсутність фінансування.

Фото зі сайту Укрінформ.

Нема грошей: призначені вибори у громаді на Волині під загрозою проведення

Самарівська сільська ТВК звернулася до Центральної виборчої комісії про неможливість провести проміжні вибори депутата сільської радизаплановані на 28 березня 2021 року через відсутність фінансування

Проміжні вибори мають проводитися за рахунок місцевих бюджетів. Втім, у Самарівській громаді їх немає, інформує Самарівська ТВК. Комісія звернулася до голови громади виділити 116 682 гривень для фінансування проведення проміжних виборів в окрузі №3, які повинні відбутися 28 березня 2021 року. Втім отримали пропозицію «відтермінувати проведення виборів, у зв’язку з відсутністю коштів у бюджеті громади». 

Комісія звернулася до голови громади виділити 116 682 гривень для фінансування проведення проміжних виборів в окрузі №3, які повинні відбутися 28 березня 2021 року.

Самарівська ТВК встановила факт неможливості підготовки та проведення проміжних виборів про що поінформувала Центральну виборчу комісію.

Читайте такожПетро Порошенко закликав прикарпатців підтримати на виборах Марусю Звіробій-Біленьку: вона безстрашна та незламна

 
 
  
Telegram Channel