Курси НБУ $ 39.00 € 42.16
«Мамо, будь ласка, не треба!»: релігійна жінка у лютий мороз завела голими в ліс трьох дітей

Люди, які живуть поблизу лісового масиву чули дитячі крики.

Фото Youtube.

«Мамо, будь ласка, не треба!»: релігійна жінка у лютий мороз завела голими в ліс трьох дітей

Наразі малеча перебуває у реанімації

У Москві мати вивела трьох своїх дітей на вулицю в мороз без одягу. Про це повідомив чоловік, який саме вигулював собаку.

Про це інформує «360», передають nnovosti.info.

Чоловік викликав швидку допомогу, медики забрали дітей до лікарні.

Після того як познайомилася з коханцем, її часто бачили в одному з храмів.

Читайте також: Сиділи холодні, голодні і плакали: в будинку знайшли чотирьох маленьких дітей, залишених батьками напризволяще.

Малеча у віці від 11 місяців до 10 років провели на 15-градусному морозі близько 40 хвилин. На місце жінка приїхала на автомобілі «Лада». Спершу вона нібито роздяглася сама, а потім зняла одяг з дітей і попрямувала в бік лісосмуги.

Люди, які живуть поблизу лісового масиву, розповіли, що чули дитячі крики: «Мамо, будь ласка, не треба!».

За інформацією джерела телеграм-каналу LIFE SHOT, сама жінка не усвідомлювала, що робила. Останнім часом вона нібито дуже глибоко занурилася в релігію. Після того як познайомилася з коханцем, її часто бачили в одному з храмів. Від нього вона народила двох дітей.

Як вдалося з’ясувати, обранцем москвички виявився гендиректор ювелірної фірми. 43-річний Ілля К. розповів на допиті, що познайомився з Наталею на роботі. Чотири роки тому вона влаштувалася до нього помічницею. При цьому законна дружина бізнесмена працювала з ним же і була на той момент засновником компанії.

Ілля зізнався, що є дуже віруючою людиною. Більш того, спочатку вважав свій «зв'язок» з коханкою гріхом. Він зраджував з нею дружині, від якої у нього четверо дітей. Але незважаючи ні на що, чоловік продовжував зустрічатися з коханкою і навіть зняв для неї і її дитини (на той момент у жінки був тільки один син від іншого чоловіка) квартиру і постійно давав гроші – близько 300 тисяч рублів на місяць. Пізніше Наталя народила Іллі ще двох малюків, але при цьому вони продовжували жити в різних квартирах. Бізнесмен залишився зі своєю колишньою дружиною.

Telegram Channel