Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
На Театральному майдані лучани знімали стрес зі швейцарськими зенненхундами (Фото. Відео)

Берни –це завжди море позитивних емоцій.

Фото: Мирослава КОЗЮПА.

На Театральному майдані лучани знімали стрес зі швейцарськими зенненхундами (Фото. Відео)

Найкращим другом людини є собака, а ще вони чудово лікують - заспокоюють і даодають позитиву

Справжнє свято для лучан влаштував у неділю власник розплідника собак породи швейцарський бернський зенненхунд Олександр Червінський. Чотирилапі друзі радо позували і фотографувалися з лучанами на Театральному майдані Луцька. Кожен із перехожих міг погладити собак, серед яких один хлопчик і п’ятеро дівчаток. 

Собаки дозволяли себе гладити, валялися у снігу, давали лапу, вистрибували на плечі, бігали й гралися з усіма, хто проявляв увагу до них.  

Із зенненхундами легко знаходили спільну мову і дорослі, й малі. Собаки дозволяли себе гладити, валялися у снігу, давали лапу, вистрибували на плечі, бігали й гралися з усіма, хто проявляв увагу до них.  

«Недільні зустрічі» влаштовує у Луцьку Олександр Червінський. Чоловік розповів, що предки бернських зенненхундів  родом зі Швейцарії, працювали кур'єрами та пастухами. Вони дуже сильні й важать понад 400 кг. 

Сьогодніші гості прийшли на зустріч із подарунками: діти принесли малюнки своїх чотирилапих друзів для господаря зенненхундів.

Відомо, що зв'язок із собакою є ефективним відволіканням для людей, які страждають від психічних розладів, депресії або тих, хто просто відчуває себе самотнім. 


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel