Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
У вихідні волинські рятувальники витягнули із заметів 3 «швидкі» і 3 рейсові автобуси

Від Управління ДСНС України у Волинській області залучалися 29 одиниць техніки та 72 чоловіки особового складу.

Фото Управління ДСНС України у Волинській області.

У вихідні волинські рятувальники витягнули із заметів 3 «швидкі» і 3 рейсові автобуси

У Волинській області за вихідні зі снігових заметів рятувальники вивільнили 29 автомобілів, з них – 3 автомобіля швидкої допомоги, 13 вантажівок, 10 легкових авто та 3 рейсових автобуси (Відео)

У вихідні дні працівники ДСНС Волині продовжували допомагати громадянам, які потрапляли у снігові замети внаслідок несприятливих погодних умов. Рятувальники 34 рази залучалися для надання допомоги з вивільнення транспортних засобів, що застрягли у снігових заметах на складних ділянках доріг.

 

 

13 -14 лютого рятувальники розчистили 172 кілометри доріг, завдяки чому було відновлене сполучення між 15 населеними пунктами Павлівської об'єднаної територіальної громади.

Так, 13-14 лютого  надано допомогу водіям  29 автомобілів, з них – 3  автомобіля швидкої допомоги,  13 вантажівок, 10 легкових авто та 3 рейсових автобуси. Від Управління ДСНС України у Волинській області залучалися 29 одиниць техніки та 72 чоловіки особового складу.

 

 

Окрім цього, для розчищення автошляхів від щільного снігового покриву на території Волинської області залучено важку інженерну техніку Управління ДСНС України у Волинській області шляхопрокладач БАТ-2 та тягач МАЗ-537 з напівпричепом. 13 -14 лютого рятувальники розчистили 172 кілометри доріг, завдяки чому було відновлене сполучення між 15 населеними пунктами Павлівської об'єднаної територіальної громади.

Читайте також На волинській трасі перекинувся автомобіль (Фото)​.

 

Джерело: Управління ДСНС України у Волинській області.
Telegram Channel