Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Вкрав у своєї дівчини каблучку, щоб освідчитися в коханні іншій

Загальна вартість зниклих коштовностей становить десь 6270 доларів.

Фото ілюстративне.

Вкрав у своєї дівчини каблучку, щоб освідчитися в коханні іншій

Поліція округу Волусіа американського штату Флорида розшукує чоловіка за підозрою в крадіжці в особливо великих розмірах. Він спершу освідчився в коханні одній дівчині, а потім вкрав у неї коштовності, щоб заручитися з іншою. І це ще не вся історія

Як повідомили правоохоронці, на початку 2021 року до них звернулася жінка з міста Оранж-Сіті (округ Волусіа). Вона дізналася, що її хлопець був заручений з іншою з міста Орландо, через фото у Facebook. На пальці тієї дівчини була каблучка, схожа на її обручку з попереднього шлюбу, пише Громадське.

Після того дівчина обшукала будинок і з’ясувала, що обручка, а також інші коштовні прикраси (зокрема діамантова каблучка, яку вона успадкувала від бабусі), зникли. Загальна вартість зниклих коштовностей становить десь 6270 доларів.

Загальна вартість зниклих коштовностей становить десь 6270 доларів.

Тоді дівчина з Оранж-Сіті почала спілкуватися з дівчиною з Орландо. І та заявила, що хлопець її також «кинув»: виявляється, вони удвох приїжджали до будинку дівчини з Оранж-Сіті, й хлопець заявляв, що будинок належав йому, і пропонував переїхати до нього.

Коли ж обидві дівчини дізналися про обман хлопця, той кудись зник. Дівчина з Орландо пізніше виявила, що з її квартири пропали деякі коштовності й ноутбук.

Реклама Google

Дівчини познайомилися з хлопцем у 2015 й 2016 роках через додаток для знайомств OKCupid. Обом він представлявся за прізвищем «Браун», але різними іменами. Поліцейські знайшли його реальну адресу й дізналися, що справжнє прізвище чоловіка – взагалі Дейвіс.

Дейвіса раніше притягали до відповідальності за проступки: він користувався підробними паспортами, намагався збути кокаїн, направив хибний виклик поліції. Крім того, в Ореґоні його розшукують за підозрою в причетності до ДТП з пораненими.

Наразі Дейвіс перебуває в розшуку. Серед особливих прикмет – тату на лівій руці з хрестом і написом «Лише бог мене може судити».

Читати також: Волинянин прийшов в гості до знайомого і вкрав телефон

Telegram Channel