Курси НБУ $ 39.55 € 42.06
Тепер при  Камінь-Каширській міській раді діятиме відділ «Служба у справах дітей» та сектор архітектури і містобудування

У ході сесії затвердили звіт щодо виконання міського бюджету за 2020 рік.

Фото kmk.gromada.org.ua.

Тепер при Камінь-Каширській міській раді діятиме відділ «Служба у справах дітей» та сектор архітектури і містобудування

У Камені-Каширському відбулася шоста позачергова сесія міської ради

У її засіданні взяли участь тридцять депутатів і міський голова Віктор Пась. У ході сесії затвердили звіт щодо виконання міського бюджету за 2020 рік, програму підтримки і розвитку навчально-матеріальної бази Камінь-Каширського вищого професійного училища на 2021-2025 роки, інформує Камінь-Каширська міська рада.

Було внесено зміни до рішення міської ради від 18 грудня 2020 року «Про бюджет Камінь-Каширської міської ради на 2021 рік». Коректив зазнала і  структура міської ради. Тепер при Камінь-Каширській міській раді діятиме відділ «Служба у справах дітей» та сектор архітектури і містобудування.  

Для покращення забезпечення населених пунктів  Камінь-Каширської міської ради необхідною містобудівною документацією було затверджено цільову програму «Виготовлення містобудівної документації територій Камінь-Каширської міської ради на 2021-2025 роки».

До деяких Програм міської ради було внесено зміни. Відтак програму «Благоустрій населених пунктів Камінь-Каширської міської ради  на 2021-2025 роки» та «Утримання та розвиток автомобільних доріг та дорожньої інфраструктури  Камінь-Каширської міської ради  на 2021-2025 роки»  – доповнено новими пунктами.

Для покращення забезпечення населених пунктів  Камінь-Каширської міської ради необхідною містобудівною документацією було затверджено цільову програму «Виготовлення містобудівної документації територій Камінь-Каширської міської ради на 2021-2025 роки». З метою підвищення надійності експлуатації існуючих систем водопостачання та каналізації, підключення нових кварталів  житлової забудови до централізованого водопостачання та каналізації, запобіганню негативного впливу на навколишнє середовище викидів неочищених стічних вод депутати прийняли  цільову програму «Утримання та  розширення водопровідних та каналізаційних мереж на території Камінь-Каширської міської ради  на 2021-2025 роки».

Також на сесії були розглянуті і земельні питання щодо затвердження технічних документацій та проектів землеустрою, детальних планів території.  У ході пленарного засідання депутати Камінь-Каширської міської ради схвалили звернення до Верховної Ради України щодо прийнятого Закону України «Про народовладдя через всеукраїнський референдум».

Telegram Channel