Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
 Не тільки військовою технікою:на Володимирщині продовжують чистити дороги від снігу

Вісімдесят відсотків  шляхів до їхніх сіл стали проїзними.

Фото з відкритих джерел.

Не тільки військовою технікою:на Володимирщині продовжують чистити дороги від снігу

Теперішня зима стала справжнім випробуванням для голів територіальних громад. З ним успішно справляється  керівник Павлівської ОТГ Володимир – Волинського району Андрій Сапожник

Як уже повідомлялося в ЗМІ, до очистки шляхів від снігових наметів двадцяти населених пунктів цієї громади павлівчани залучили військову техніку - спецавтомобіль БАТ. Аби звільнити дорогу від величезних кучугур, вони  звернутися до керівництва ДСНС – і «надзвичайники» пішли їм назустріч. Пальне, якого для такого потужного агрегата треба багато, придбали за кошти місцевого бюджету.

       Як повідомив Андрій Сапожник, вісімдесят відсотків  шляхів до їхніх сіл стали проїзними, залишилося небагато. Сьогодні не припиняють роботи, на боротьбу зі снігом задіяні майже десять одиниць техніки.

  Читайте також: На Волині аграрії допомогли визволити із снігового полону 13 автівок і «швидку» 

Як повідомив Андрій Сапожник, вісімдесят відсотків  шляхів до їхніх сіл стали проїзними, залишилося небагато. Сьогодні не припиняють роботи, на боротьбу зі снігом задіяні майже десять одиниць техніки. Одним із найскладніших напрямків є луковичівський – села Луковичі, Орище, Бужковичі.

Роксолана Вишневич.  

Telegram Channel