Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Селезньов зізнався, що напередодні скандалу із «Колосом» пиячив разом з Мілевським, Вороніним та кількома російськими футболістами

Що тут скажеш...

Фото ФК "Колос".

Селезньов зізнався, що напередодні скандалу із «Колосом» пиячив разом з Мілевським, Вороніним та кількома російськими футболістами

Водночас стверджує, що кількість випитого не завадила б йому наступного дня грати

Український нападник Євген Селезньов розповів про те, з ким відпочивав у Туреччині напередодні скандалу та відрахування з «Колосу». 

Про це він сказав в інтерв'ю «Великому футболу», інформує УНІАН.

У компанії були форвард «Миная» Артем Мілевський, екс-зірка «Ліверпулю» та збірної України Андрій Воронін, а також колишні футболісти збірної Росії – Андрій Аршавін, Владислав Радимов та Олександр Самедов.

«Ну, ми випили. Як багато? Я не міряв».

Сам Селезньов виправдовує себе у заяві «Великому футболу»:

«Ну, ми випили. Як багато? Я не міряв. Ну, пару келихів випив. Ну, я ж не рахував келихи. Ну, сидимо за розмовою, зібралося шість-сім дуже відомих людей. Але зіграти в товариському матчі мені не дозволили ахілли, а не випите. Будь-який лікар підтвердить».

Євген також попросив пробачення у головного тренера «Колосу»:

«Руслане Володимировичу, я хочу вибачитися за свій характер, запальність, а також за те, що так сприйняв ситуацію і відмовився розмовляти, а замість цього сів у літак та полетів. Я готовий визнати свою провину».

«Колос» поки не розриває контракт з Селезньовим. Таке рішення було прийнято за підсумками зустрічі нападника і президента клубу Андрія Засухи, яка відбулася 11 лютого.

Читайте також: У Кубку Шацького нацпарку з волейболу взяла участь команда православного братства.

Telegram Channel