Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
На Волині рибалка машиною пересувався по кризі водойми. На нього склали протокол

На порушників накладено штрафи.

Фото Волинський рибоохоронний патруль.

На Волині рибалка машиною пересувався по кризі водойми. На нього склали протокол

У період з 8 по 15 лютого 2021 року державними інспекторами Волинського рибоохоронного патруля задокументовано 20 порушень природоохоронного законодавства

Складено 20 протоколів за порушення правил рибальства (ч. 3 ст. 85 КУпАП). На порушників накладено штрафів на суму 1 139 грн.

З чоловіками проведено масово-роз’яснювальну роботу щодо відповідальності за порушення рибальства у зимовий період.

Для прикладу, 10 лютого завдяки повідомленню на телефонну «гарячу лінію» рибпатруля викрито порушення. На водному об’єкті в мікрорайоні Шахтарськ Нововолинська четверо громадян порушували правила рибальства. На громадян складено адмінпротоколи за ч. 3 ст. 85 КУпАП та накладено відповідні штрафні санкції. Також з чоловіками проведено масово-роз’яснювальну роботу щодо відповідальності за порушення рибальства у зимовий період.

Читайте також: На Волині чоловік незаконно продавав рибу.

13 лютого було обстежено Ковельське водосховище у Ковелі. Порушень рибальства на водоймі не зафіксовано. Того ж дня під час рибоохоронної роботи на оз. Пісочне, поблизу с. Кримне Старовижівської ТГ Ковельського району викрито п’ять порушників рибальства. Чотири з них здійснювали вилов риби з перевищенням кількості дозволених знарядь лову. Ще один пересувався автотранспортним засобом по кризі водойми у період  льодоставу.

 

 

Джерело: Волинський рибоохоронний патруль
Telegram Channel