Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
Бізнес на Амазон: з чого розпочати?

РЕКЛАМА!

Фото Amazon.

Бізнес на Амазон: з чого розпочати?

Сьогодні можливості для відкриття бізнесу онлайн майже безмежні. Один із найпопулярніших способів — американський маркетплейс Amazon, де можна і купувати, і продавати

Як розпочати продажі на Амазон?

Щоб розпочати роботу з Amazon в Україні, достатньо зробити кілька простих кроків:

  • вибрати товар;
  • створити акаунт на сервісі;
  • створити банківський рахунок;
  • придбати товар;
  • відправити товар у США.

На Амазон доступні більше 30 категорій товарів, тобто продати можна майже все. Вивчити попит і пропозиції на маркетплейсі можна за посиланням: https://4b.ua/blog/amazon/errors-in-searching-and-analyzing-products/. Ви зможете проаналізувати продавців, які вже працюють на платформі, та вибрати нішу, в якій можна швидко розкрутитися. Висока конкуренція сприяє оригинальним ідеям.

Після цього необхідно зареєструватися на сервісі, внести дані про банківський рахунок, ФОП чи юридичну особу. На Амазоні є віртуальний рахунок, з якого можна виводити гроші на звичайний банківський рахунок в Україні. Товари відправляють на американський склад, де вони зберігаються. Співробітники компанії самостійно надсилають замовлення та працюють з поверненнями, а вам залишається лише поповнювати склад і отримувати гроші від покупців.

Переваги роботи із сервісом Amazon

Амазон пропонує багато цікавих безкоштовних курсів для тих, хто збирається розпочати роботу на сервісі. Ознайомитися з порадами і доступними курсами можна на сторінці Фейсбук Project Amazon. Ви одразу отримуєте всі інструменти для початку бізнесу і для розвитку, боротьби з конкурентами.

Головна перевага роботи з американським маркетплейсом — доступ до гарячої аудиторії. Ваші товари можуть побачити мільйони користувачів щодня. Вони готові купувати і шукають продукцію саме на Амазоні. Щодня оформлюються тисячі замовлень, тож чому не приєднатися до продавців? Це потребує мінімального стартового капіталу, а більшу частину обов'язків виконуватимуть працівники сервісу. Починайте онлайн-бізнес і продавайте товари всьому світові, залишаючись удома!

Telegram Channel