Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
На Волині судять двох лікарів-гінекологів

Судять лікарів.

Фото ілюстративне.

На Волині судять двох лікарів-гінекологів

Кримінальне провадження розглянуть на закритому судовому засіданні 22 лютого

Ковельський міськрайонний суд розпочав розгляд кримінального провадження, в якому обвинуваченими є двоє працівників пологового будинку Ковельського МТМО – лікарка акушер-гінеколог вищої категорії, яка свого часу очолювала цей медзаклад, та лікар акушер-гінеколог ургентної гінекологічної допомоги.

Як пише Ковель Медіа обох медиків обвинувачують у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 140 КК України (Неналежне виконання професійних обов’язків медичним працівником, якщо воно спричинило тяжкі наслідки неповнолітньому), що карається обмеженням волі на строк до п’яти років або позбавленням волі на строк до трьох років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

24 вересня 2020 року старший слідчий Ковельського відділу поліції склав обвинувальний акт щодо обвинувачених, який тоді ж був затверджений прокурором місцевої прокуратури.

Потерпілою стороною у кримінальній справі – подружжя.

Відомо, що 24 вересня 2020 року старший слідчий Ковельського відділу поліції склав обвинувальний акт щодо обвинувачених, який тоді ж був затверджений прокурором місцевої прокуратури. 30 вересня обвинувальний акт надійшов до Ковельського міськрайсуду.

Реклама Google

У підготовчому судовому засіданні 12 лютого 2021 року прокурор Олександр Омельчук просив зробити закритий розгляд справи. Інші учасники судового засідання, кожен зокрема, не заперечили. 

Ковельський міськрайонний суд під головуванням судді Ірини Логвинюк ухвалив розглядати кримінальне провадження у закритому судовому засіданні, яке призначене на 22 лютого.

Читати також: У Рівному стоматолог била і душила дітей 

Джерело: Ковель Медіа.
Telegram Channel