Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Карантин в Україні хочуть продовжити до травня

В разі погіршення ситуації з сигнальними показниками буде перехід у "помаранчеву зону" з відповідними рішеннями регіональних комісій.

Фото Укрінформ.

Карантин в Україні хочуть продовжити до травня

Кабінет Міністрів розгляне повернення до адаптивного карантину на найближчому засіданні уряду 17 лютого

Про це повідомив представник Кабміну у Верховній Раді, народний депутат Василь Мокан у ефірі телеканалу «Україна 24», повідомляє Укрінформ.

«Це рішення готується на найближче засідання уряду. Дискусії щодо нього тривають», - сказав Мокан.

В разі погіршення ситуації з сигнальними показниками буде перехід у «помаранчеву зону» з відповідними рішеннями регіональних комісій.

За його словами, планується продовження карантину і режиму надзвичайної ситуації ще на 2 місяці - до травня і при цьому введення зонального адаптивного карантину з 4 зонами. За замовчуванням, зазначив парламентарій, буде діяти режим «жовтої зони», а в разі погіршення ситуації з сигнальними показниками буде перехід у «помаранчеву зону» з відповідними рішеннями регіональних комісій. «Червона зона» буде вводитися в разі сильного навантаження на систему охорони здоров'я.

«Упевнений, що завтра більш детально буде сказано усе про адаптивний карантин. У будь-кому випадку про карантин вихідного дня не йдеться, йдеться про введення 4 зон», - наголосив він.

Telegram Channel