Курси НБУ $ 39.00 € 42.16
У Ковелі грабіжник вимагав у школярів гроші

Хоча злодій і не визнав свою вину, її було доведено зібраними доказами та показами свідків.

Фото ілюстративне.

У Ковелі грабіжник вимагав у школярів гроші

У Ковелі в червні 2019 року раніше неодноразово судимий чоловік погрозами вимагаву неповнолітніх дітей гроші

Днями над грабіжником відбувся суд

Так, 1 червня 2019-го п'яний обвинувачений поблизу 10-ї школи та магазину «Апетіто», тримаючи в одній руці цеглину, а в іншій палицю, пограбував неповнолітнього хлопця, забравши у нього 160 гривень. У судовому засіданні він свою вину не визнав та сказав, що гроші у дитини позичив на таксі, оскільки почувався дуже зле.

Хоча злодій і не визнав свою вину, її було доведено зібраними доказами та показами свідків.

З його слів, далі він пішов до свого товариша, який проживає у будинку, у під`їзді якого його було затримано поліцією, щоб той викликав йому швидку. Однак викликати швидку не встигли. Перед тим як зайти у будинок свого товариша, де його і було затримано, він зайшов у магазин і за гроші неповнолітнього потерпілого придбав для товариша пляшку пива. Чоловік каже, що наступного дня шукав хлопця, аби віддати йому гроші, оскільки зрозумів, що той заявив в поліцію. 

Хоча грабіжник і не визнав свою вину, її було доведено зібраними доказами та показами свідків. З урахуванням раніше невідбутих термінів, чоловіка відправили в тюрму на шість років. До слова, під арештом він перебуває з 6 серпня 2019 року. 

Читайте також: 

Telegram Channel