Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
5 причин спробувати страви WOK в Pizza House

Страви вок низькокалорійні — для їх приготування практично не потрібне масло.

Фото pizzahouse.ua.

5 причин спробувати страви WOK в Pizza House

Симбіоз європейської та азійської кухні, смачні бургери й десерти, швидка доставка і сотні відмінних відгуків — стандарт роботи мережі ресторанів Pizza House

Класичні та фірмові піци, суші, роли, сендвічі та гриль органічно доповнює WOK-меню https://pizzahouse.ua/products/wok/. У чому відмінність азійського способу приготування і чому вок — це смачно?

Феномен кипіння

 

Спосіб приготування в напівкруглій сковороді вок заснований на феномені, який називається криза кипіння. При зіткненні з розжареними стінками тонкої сковороди соки з м'яса та овочів не випаровуються, а утворюють найтонший шар парової теплоізоляції. У ньому тривалість кипіння розтягується в часі — страва готова, всі шкідливі мікроорганізми й бактерії загинули, соковитість та натуральний смак збереглися.

Майстерність

Блюдо в вок готується за кілька хвилин, тому для новачків процес приготування здається елементарним. Насправді правильно приготувати рис, локшину, м'ясо, морепродукти й овочі в соусі на розпеченій сковорідці зовсім непросто. Кухареві потрібно швидко струшувати вміст сковороди, щоб феномен кипіння працював. Важливо вчасно зрозуміти, що страва готова, і різко обірвати процес нагріву.

Три базові елементи

В основі страв вок ресторанів Pizza House — три базові елементи:

  • рис, який швидко готується, вбирає соки і соус, зберігає форму;
  • фунчоза — прозора рисова локшина без глютену, низькокалорійна і з цілим комплексом корисних мікроелементів і мінералів;
  • широка локшина удон з пшеничного борошна, яка вбирає соус.

Різні смаки

 

Варіанти для себе знайдуть переконані вегетаріанці і любителі м'яса, курки і морепродуктів. Характерною для Азії пекучої гостроти в ресторані не допускають, для клієнтів в меню кожна страва позначена за ступенем гостроти. Як доповнення до бази, кухарі обирають різні комбінації з солодкого перцю, моркви, цибулі, броколі, соєвого сиру тофу, бебі-кукурудзи, грибів шиітаке. Тонкий азійський присмак страві надають імбир, тайський кисло-солодкий соус, пікантне часникове масло і кунжут.

Користь

Страви вок низькокалорійні — для їх приготування практично не потрібне масло. Рис і локшина забезпечують організм необхідною для нормальної роботи системи травлення клейковиною. М'ясо, морепродукти й овочі з миттєвою термічною обробкою зберігають максимум вітамінів, мінералів і мікроелементів, які потрібні для клітинного синтезу й активного метаболізму.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel