Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
На Волині затримали дві вантажівки, завантажені підозрілим лісом

Авто навантажені деревом.

Фото ілюстративне.

На Волині затримали дві вантажівки, завантажені підозрілим лісом

Автомобілі були завантажені сосною

У Камінь-Каширсьому та Ковельському районах поліцейські затримали два транспортних засоби з підозрілим лісом. Їх помістили на арешт майданчик. За одним фактом відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 246 Кримінального кодексу України за іншим – триває перевірка. 

Про це інформує пресслужба поліції Волині.

Одне авто затримали біля Оконська, а інше біля Зоряного

Учора на автодорозі поблизу села Оконськ співробітники групи  реагування патрульної поліції спільно з патрульними поліцейськими та співробітниками лісової охорони зупинили автомобіль Volvo з причіпом, під  керуванням 21-річного волинянина.  Автомобіль був завантажений колодами  сосни. Під час перевірки документів поліцейські  виявили невідповідність їх з  вантажем.

Автомобіль був завантажений колодами  сосни. Під час перевірки документів поліцейські  виявили невідповідність їх з  вантажем.

Також поблизу села Зоряне Ковельського району поліцейські за порушення правил безпеки дорожнього руху поліцейські зупинили трактор DongFeng 244,  який перевозив колоди сосни. За кермом транспортного засобу перебував 45-річного жителя району. Водій надав правоохоронцям товарно транспортну накладну, яка не відповідала фактичних даним. Нині за цим фактом триває перевірка.

Обидва транспортні засоби та деревину вилучили.

Читати такожНа Волині викрили злочинну групу, яка займалась незаконною порубкою лісу 

 

Джерело: Поліція Волині.
Telegram Channel