Курси НБУ $ 39.23 € 42.44
Команда українця Зінченка може виграти всі трофеї в сезоні

Український легіонер «Сіті» став важливим елементом командної гри претендента на всі чотири трофеї в цьому сезоні.

Фото mt/2017 Getty Images.

Команда українця Зінченка може виграти всі трофеї в сезоні

Український футболіст Олександр Зінченко має шанс отримати одразу чотири трофеї за підсумком сезону 2020/21

Приголомшливий успіх Зінченка може стати реальністю, завдяки чудовій формі, в якій перебуває команда українця – англійський «Манчестер Сіті». «Городяни» під керівництвом каталонського фахівця Хосепа Гвардіоли не помічають суперників в останніх матчах, а переможна серія «Ман Сіті» у всіх турнірах досягла вже 16-ти поєдинків поспіль!

Саме в таких довгострокових лініях, які пропонує мобільна версія Паріматч, можна знайти коефіцієнти на перемогу «Городян» в Англійській Прем’єр-лізі, Кубку Англії, Кубку Англійської ліги та в Лізі чемпіонів.

Манкуніанці залишаються в грі в усіх чотирьох турнірах, у яких вони стартували в сезоні 2020/21, ба більше – всюди саме команда, за яку виступає українець Зінченко, є головним фаворитом на перемогу, за версією букмекерів. В цьому можна переконатися, ознайомившись з котируваннями компанії Паріматч, що є одним з лідерів вітчизняного беттинг-ринку, і в лінії якої завжди достатньо пропозицій, які стосуються не лише конкретних матчів, але і довгострокових перспектив.

Саме в таких довгострокових лініях, які пропонує мобільна версія Паріматч, можна знайти коефіцієнти на перемогу «Городян» в Англійській Прем’єр-лізі, Кубку Англії, Кубку Англійської ліги та в Лізі чемпіонів. В останньому з цих турнірів аналітики чекають найважчого шляху для підопічних Гвардіоли, але все одно – за останній місяць, коли манкуніанці набрали фантастичну форму, саме вони стали головним фаворитом на перемогу в ЛЧ, обійшовши навіть діючого тріумфатора цього змагання – німецьку «Баварію».

Звичайно ж, будь-яка, навіть найбільш фантастична форма команди має властивість «стухати» з плином часу, і роблячи спортивні ставки на команди, які знаходяться на піку можливостей, варто робити знижку на можливий спад в майбутньому. Втім, у випадку з «Манчестер Сіті» здається, що ризик помилитися мінімальний, адже команда ті її тренерський штаб виконали неймовірну роботу по створенню боєздатного та зіграного колективу, і навіть втрати декого з лідерів не впливає суттєво на результати. Свіжий приклад цього – травма кращого асистента команди – бельгійця Кевіна Де Брейне, без якого «Городяни» все одно продовжують збирати перемоги.

Приємно, що український легіонер «Сіті» Олександр Зінченко також став важливим елементом командної гри претендента на всі чотири трофеї в цьому сезоні. Футболіст «Жовто-блакитної» збірної зіграв вже у 16-ти матчах у всіх турнірах, відзначившись навіть результативною передачею в одному з них.

Telegram Channel