Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
Синові загиблого воїна з Волині потрібна допомога

Разом можемо допомогти синові Героя.

Фото kdka.

Синові загиблого воїна з Волині потрібна допомога

13 лютого жителі Вільхівки, що на Горохівщині, й довколишніх сіл назавжди попрощалися з 38-річним Юрієм Буськом

Війна на Донбасі боліла його по-справжньому, як чоловіка, який мав честь бути захисником, оборонцем, солдатом, тому у 2015 році, не вагаючись, він став у ряди Українського війська. 

Юрій Бусько.
Юрій Бусько.

 Воював у складі 121 окремого полку зв’язку, а в 2016-му -  на передовій  - кулеметником, відтак був призначений  командиром диверсійного відділу РДР батальйону «Донбас».  

Повернувшись із пекла війни, Юрій став служити в патрульній роті служби поліції особливого призначення «Світязь».

Повернувшись із пекла війни, Юрій став служити в патрульній роті служби поліції особливого призначення «Світязь». Тим часом  удома, в рідній Вільхівці, свого найкращого в світі татуся виглядав, чекав із своїми мріями, обожнював  синочок Володимир, уже п’ятикласник.  

Усі, хто знав Юрія Буська, запам’ятають світлою особистістю.  Він змалку вирізнявся серед дітей чемністю й допиливістю.  

- Не забудемо Юру одним із кращих учнів школи. Добре вчився, був шанобливим, а свого часу закінчив Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З.Гжицького, - розповів директор Вільхівської ЗОШ І-ІІІ ступеня Леонід Мартинюк. 

Читайте також До влади прийшов Антимайдан, але ми здатні захистити Україну – Порошенко під час вшанування Героїв Небесної Сотні​.

Юрія Буська похоронили в рідній Вільхівці. Останньою земною дорогою його проводжали у Вічність батьки, рідні, односельчани, друзі, члени Горохівської районної спілки учасників АТО «Щит» і колеги по службі зі «Світязя». …Котилися струмочками слізки з Володиних очей. Не описати словами чорне горе в дитячій душі, та всім було невимовно прикро й боляче, що син уже ніколи не дочекається батька, який живим повернувся з війни, але передчасно пішов із життя, підкошений важкою хворобою. 

Світла пам’ять Юрієві Буську! Герої не вмирають! 

P.S. У сина Юрія Васильовича є вади слуху. Коштами на лікування Володі допомогли  горохівські атовці й колеги покійного з роти патрульної служби.  

Зробити таку хорошу справу можуть усі, чиє серце відчуває вдячність захисникові за мужність, для кого не буває чужих дітей, хто вірить, що доброта врятує світ. 

Гроші  перераховуйте на картку мами Юрія Буська 5168 7574 2193 7329 (Бусько Тамара Степанівна). 


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel