Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
100 мазків для ПЛР-тестування на день: Неоніла Гримайло працює в мобільній бригаді у селах Горохівщини

Неоніла Гримайло - на передовій в боротьбі з епідемією коронавірусу на Горохівщині.

Фото Лесі ВЛАШИНЕЦЬ.

100 мазків для ПЛР-тестування на день: Неоніла Гримайло працює в мобільній бригаді у селах Горохівщини

Коли після закінчення медичного училища Неоніла Гримайло стала працювати медсестрою в Берестечківській районній лікарні №2, то, напевне, не уявляла скільком хворим знадобиться її привітна вдача й професійне вміння

Спершу набиралася досвіду роботи в медичній галузі в сімейної лікарки Руслани  Шотік, а як у  Берестечківській окрузі стали потерпати від коронавірусу перші хворі, почала працювати з ними. 

«Хтось відмовлявся тоді бути в мобільній бригаді для ПЛР-тестування, посилаючись на поважний вік, хтось боявся досі невідомої пошесті, а наша Неля погодилися, не вагаючись».

«Хтось відмовлявся тоді бути в мобільній бригаді для ПЛР-тестування, посилаючись на поважний вік, хтось боявся досі невідомої пошесті, а наша Неля погодилися, не вагаючись», - розповіла про Неонілу Юріївну завідувачка Берестечківської амбулаторії загальної практики-сімейної медицини Галина Голуб. Вона, лікарка і керівник із багаторічною практикою і авторитетом, очолюваний нею колектив дуже цінує не лише сумлінність молодої колеги.

Щодня пані Неля робить мазки для ПЛР-тестування в жителів кількох сіл. «Було, що вдень брала їх більше 100. Тоді бачилася втомленою, але жодного разу не пожалілася й не дорікнула, що їй важко, не просила зменшити навантаження. Навпаки. Вже майже два тижні наша Неля зголосилася робити ще й експрес-тести на антиген», - бажає Галина Гнатівна  всім лікарням таких працівниць,  бо чує про неї щодня лише хороші відгуки пацієнтів, яким окрім фаховості медичного працівника дуже потрібні ті золоті почуття, які є в Неоніли Гримайло: скромність, відповідальність, бажання бути потрібною своїм покликанням і добротою.  

Читайте також Пожежа знищила оселю батьків загиблого Героя з Волині. Допоможімо сім’ї!

Такою свою вродливу Берегиню дуже любить її сім’я: чоловік Михайло і синочок-дошкільня Михайлик. А всі разом вони чекають у своїй затишній світлиці … лелеку.  

Неоніла Гримайло - на передовій в боротьбі з епідемією коронавірусу на Горохівщині.
 


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel