Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Українська волейболістка перебралася в Косово. Фото

Спортсменка задоволена новою амбітною командою.

Фото з фейсбук-сторінки Інни ДЕНІНОЇ.

Українська волейболістка перебралася в Косово. Фото

Українська нападниця продовжить кар’єру у Косово

Українська догравальниця Інна Деніна поповнила склад команди «VK M-Technologiya» зі столиці Приштини.

Волейболістка акліматизовується у новому колективі і вже дебютувала у складі нового клубу. Інна виступає під 15 номером.

«Перші враження дуже хороші, все на вищому рівні: умови загалом, проживання, харчування, організація, зали, тренувальний процес, процес реабілітації, тренерський штаб, медицина. Гріх нарікати. Так було у нас в хороші часи «Сєвєродончанки» при Володимиру Микитовичу Бузаєву, який бився за умови для команди і відстоював їх у начальства! Це були найкращі роки для Северодончанки», — розповідає волейболістка.

Спілкуємося лише англійською, а їхні рідні мови албанська та сербська, тому виникають дрібні непорозуміння. Проте волейбольна мова — ніяких проблем

Зазначимо, цей сезон Деніна розпочала у тернопільській «Галичанці-ЗУНУ». За свою спортивну кар’єру нападниця виступала у рівненській «Регіні-МЕГУ» (2019\20), хмельницькому «Новаторі» (2018\19), «Сєвєродончанці» та луганській «Іскрі».

 

 Зараз нова команда Інни Деніної знаходиться на 2 місці Суперліги Косово. Спортсменка зазначає, що команда амбітна і цьогоріч посилилася 4 легіонерами. Крім українки, склад «VK M-Technologiya» поповнили 2 кубинки та туркеня.

Читайте також: Волейбол: у жіночій Суперлізі відбудеться останній тур. Анонс

 

 «Атмосфера привітна, тренер дуже позитивний! Тут трохи інакший сам процес гри. Всі дівчата хочуть грати і перемагати! Спілкуємося лише англійською, а їхні рідні мови албанська та сербська, тому виникають дрібні непорозуміння. Проте волейбольна мова — ніяких проблем», — зізнається Інна.

Максим ЯБЛОНСЬКИЙ

 
Telegram Channel