Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Волинянин став учасником смертельної ДТП на Львівщині

Обставини аварії встановлюються.

Фото - ілюстративне.

Фото зі сайту lviv.depo.ua.

Волинянин став учасником смертельної ДТП на Львівщині

В ДТП у Золочівському районі загинув мешканець Полтави, харків’янин і волинянин врятувалися

В ДТП у Золочівському районі загинув мешканець Полтави, харків’янин і волинянин врятувалися. Про це Depo.Львів повідомили у Львівській обладміністрації.

Внаслідок ДТП водій автомобіля «БМВ» загинув на місці події. З тілесними ушкодженнями в Бродівську ЦРЛ доставлені два пасажири автомобіля «Мітсубісі L 200»: мешканець м. Володимир-Волинський 1988 року народження та мешканець м. Харків 1978 року народження

19 лютого близько 22:15, на 455 км. автодороги М-06 «Київ - Чоп», неподалік с. Ясенів (Заболотцівська ТГ, Золочівський район), водій автомобіля «Мітсубісі L 200», мешканець м. Київ 1986 року народження, рухаючись в напрямку м. Львів, не вибрав безпечної швидкості руху та не врахувавши дорожньої обстановки, виїхав на смугу зустрічного руху, де здійснив зіткнення з автомобілем «БМВ», під керуванням мешканця м. Полтава 1966 року народження.

Реклама Google

Внаслідок ДТП водій автомобіля «БМВ» загинув на місці події. З тілесними ушкодженнями в Бродівську ЦРЛ доставлені два пасажири автомобіля «Мітсубісі L 200»: мешканець м. Володимир-Волинський 1988 року народження та мешканець м. Харків 1978 року народження, які в подальшому від госпіталізації відмовилися.

Читайте такожРівнянка загинула у Єгипті під час підводного плавання

Обставини події встановлюються.

Джерело: https://lviv.depo.ua/
Telegram Channel