Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
«Було б класно, щоб паспорт вакцинацій був красівий, з елементами петриківського розпису і козаком»

«З нагоди професійних свят чи ювілеїв паспорти вакцинації міг би вручати й сам президент».

Фото ЄП.

«Було б класно, щоб паспорт вакцинацій був красівий, з елементами петриківського розпису і козаком»

Письменник Андрій Любка дотепло висловився на своїй сторінці у facebook про провалену вакцинацію в Україні

Подаємо його текст повністю:

«Оскільки ми вже профукали етап вакцинації і вакцину нам все одно цього року ніхто не дасть, я пропоную перейти одразу на наступний етап - видачі паспортів вакцинації.

Що-що, а видати папірчик з печаткою ми можемо й без міжнародних корпорацій.

Що-що, а видати папірчик з печаткою ми можемо й без міжнародних корпорацій. До того ж нашим людям все одно паспорт вакцинації важливіший за саму вакцину.

Можна додати й елемент урочистого - наприклад, вручати ці паспорти на шкільних лінійках і партійних зборах «Слуги народу». Обов'язково щоб діти читали віршики про щеплення, а першу партію паспортів покропили святою водою попи. Було б класно, щоб паспорт вакцинацій був красівий, з елементами петриківського розпису і козаком з люлькою на титульній сторінці.

Реклама Google

З нагоди професійних свят чи ювілеїв паспорти вакцинації міг би вручати й сам президент - ще й із присвоєнням нагрудного знаку у вигляді шприца. А загиблим від коронавірусу указами Єрмака можна присвоювати звання вакцинованого (посмертно).

Читайте також «Відреагувала як типова бабуся, яка забула окуляри»: Меркель забула надіти маску​.

Якщо все гарно організувати, то можна це перетворити й на бізнес - експортувати паспорти вакцинації в інші країни. Але перші партії в якості подарунків мають піти в Оман і Емірати - бо це ж наші стратегічні партнери».

Telegram Channel