Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
В Івано-Франківській області через спалах коронавірусу розгортають блокпости

Людей з підвищеною температурою відправлятимуть в лікарню.

Фото Цензор.НЕТ.

В Івано-Франківській області через спалах коронавірусу розгортають блокпости

На Прикарпатті через зростання захворюваності на COVID-19 розгортають карантинні блокпости і вводять особливий режим в'їзду і виїзду з області

 Стан здоров'я мандрівників будуть піддавати моніторингу і, в разі необхідності, доставляти в медустанови. Про це йдеться в протоколі позачергового засідання Івано-Франківської регіональної комісії ТЕБ та НС від 19 лютого, передає Цензор.НЕТ з посиланням на Укрінформ.

Організувати моніторинг стану здоров’я подорожуючих шляхом безконтактного вимірювання температури, а в разі виявлення ознак захворювання – спрямувати їх до закладу охорони здоров’я.

«Утворити на в’їздах та виїздах з окремих населених пунктів області карантинні пункти (пости) для обмеження поширення коронавірусної хвороби COVID-19. Встановити особливий режим в’їзду і виїзду з окремих населених пунктів області громадян і транспортних засобів, організувати моніторинг стану здоров’я подорожуючих шляхом безконтактного вимірювання температури, а в разі виявлення ознак захворювання – спрямувати їх до закладу охорони здоров’я», - йдеться у протоколі засідання позачергової регіональної комісії ТЕБ і НС.

Тут зазначено, що на території області працюватимуть 16 карантинних пунктів, з яких 5 – у цілодобовому режимі: в Івано-Франківську – на автошляху Н-10, біля АЗС, на автошляху Н-09 біля ресторану «Лелеч» та у селі Черніїв. У Надвірнянському районі блокпости виставляють у селищі Делятин та у селі Яблуниця на дорозі Н-09.

Читайте також Британці, які відпочивали у Буковелі, привезли нам новий штам коронавірусу​.

Відомо, що найбільше зростання захворюваності на коронавірусну інфекцію реєструють в Івано-Франківську, Коломийському та Надвірнянському районах.

Джерело: Цензор.НЕТ.
Telegram Channel