Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Циганка видурила у волинянки 150 тисяч, сказавши, що на її дітей навели порчу

Нікому не вірте!

Фото ілюстративне.

Циганка видурила у волинянки 150 тисяч, сказавши, що на її дітей навели порчу

Сказала жінці, що діти можуть померти

На Волині шахрайка ромської національності обманула жінку на майже 150 тисяч гривень, говорячи, що на її сім’ю та дітей наведено порчу, через яку ті можуть померти. Злочинниця відбулася умовним покаранням.

Про це йдеться у вироку Нововолинського міського суду Волинської області, пише ІА Волинські новини.

З 28 вересня по 9 жовтня шахрайка шість разів виманювала у жінки гроші, стверджуючи, що її діти хворі і можуть померти, а на сім’ю наведено порчу. Злочинниця отримувала від обманутої жінки гроші, зокрема перераховувала на банківську картку, а також ювелірні вироби. Загальна сума збитків – 145 тисяч 865 гривень.

У суді шахрайка свою вину не визнала, відмовившись давати покази. Проте її вина була доведена доказами, зокрема показами свідків.

 Ромка прийшла до жжінки додому та просила допомогу на лікування онкологічного захворювання дитини. Вона дала їй п’ять гривень, а після цього обвинувачена почала говорити про її дітей, сім`ю, казала, що було наведено порчу, яку потрібно відробити.

Потерпіла розповіла у суді, що до неї додому прийшла обвинувачена та просила допомогу на лікування онкологічного захворювання дитини. Вона дала їй п’ять гривень, а після цього обвинувачена почала говорити про її дітей, сім`ю, казала, що було наведено порчу, яку потрібно відробити. Шахрайка запропонувала їй свої послуги, на що вона погодилась та дала їй свій номер телефону, після чого вони домовились про зустріч. Вона передавала кошти потерпілій, а також перерахувала їх на картку, оскільки шахрайка говорила, що це картка черниці з Почаєва. Коли ж жінка зрозуміла, що кошти та ювелірні прикраси їй не повернуть, то звернулася у поліцію.


Вона зазначила, що її дитина дійсно давно хворіє, має неврологічні розлади, які вона вже лікує тривалий час, тому повірила шахрайці, оскільки та повідомляла їй такі факти, які не могли бути відомі стороннім особам. До звернення в поліцію про відносини з обвинуваченою вона нікому з рідних не повідомляла, оскільки остання заборонила їй це робити, казала, що може бути гірше, якщо вона про це розповість. Потерпіла просила суд суворо покарати обвинувачену.

Суд, врахувавши всі обставини, зокрема те, що шахрайка є матір’ю-одиначкою та утримує трьох дітей, призначив їй покарання у виді трьох років позбавлення волі, змінивши його на умовне.

Читати також: Лікар не мився 5 років. Що довів цей експеримент?

Джерело: ІА Волинські новини.
Telegram Channel