Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Сапери почули, що в «підозрілій сумці» щось нявкає, а там... велика сімейка (Фото)

Про тварин потурбуються.

Фото Поліція округу Батлер/Facebook.

Сапери почули, що в «підозрілій сумці» щось нявкає, а там... велика сімейка (Фото)

18 лютого поліція округу Батлер американського штату Огайо прибула на виклик через скарги на невідомий пакунок, що лежав на порозі церкви в селищі Нью-Маямі

На місце прибула група саперів, які в разі необхідності мали б знешкодити вибухонебезпечний пристрій, що міг лежати в сумці. Про це пише «Громадське».

Але, підійшовши ближче до неї, поліцейські почули не цокання бомби, а муркотіння. А коли відкрили сумку — побачили там кішку і шістьох її кошенят.

Заклад збирає кошти для догляду за кішкою та її шістьома кошенятами, а також планує регулярно повідомляти підписників про те, як почуваються тварини.

У сумці також лежала записка: «Маму звати Спрінклс («кондитерська посипка» з англійської — ред.). Вона народила о 14:00 17 лютого». Тобто кошенятам був лише день.

Хто саме залишив сумку з котами на порозі церкви й чому, поліція з’ясувати не змогла. Тварин передали до місцевого притулку, аби про них потурбувалися.

Читайте також: Покинутого цуцика на Відродження у Луцьку – забрали патрульні.

«Спрінклс із муркотінням провакцинували, у неї взяли аналіз крові. Судячи з усього, її здоров’я в нормі», — повідомив пізніше притулок і додав, що в кошенят теж усе гаразд.

Тепер заклад збирає кошти для догляду за кішкою та її шістьома кошенятами, а також планує регулярно повідомляти підписників про те, як почуваються тварини.

 
Telegram Channel