Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Мама хлопчика з історії про скотч відмовилася писати заяву в поліцію

Слідство має з'ясувати, хто через що постраждав.

Скриншот з відео телеканалу «Аверс».

Мама хлопчика з історії про скотч відмовилася писати заяву в поліцію

Жінка не хоче давати жодних показів щодо поведінки виховательки. А вихователька у спілкуванні зі слідчим заперечила оприлюднене у ЗМІ

Луцьке райуправління національної поліції у Волинській області розслідує справу щодо ймовірного некоректного поводження із дитиною у закладі дошкільної освіти №37. Як повідомила речниця поліції Ольга Бузулук, мама, яка повідомляла журналістам про те, що її дитині вихователька заклеювала ротик скотчем, відмовилася давати покази слідчому.

Реклама Google

«Слідчий спілкувався також з мамою хлопчика, якому нібито скотчем заклеювали ротик, і вона повідомила, що ніяких заяв писати не буде, не бажає і покази надавати не хоче», – розповіла Ольга Бузулук, зауваживши, що мама на це має повне право.

Прессекретарка поліції Ольга Бузулук повідомила, що слідчі допитали виховательку й директорку закладу. Обидві заперечили факти, висвітлені у ЗМІ.  «Слідчий спілкувався також з мамою хлопчика, якому нібито скотчем заклеювали ротик, і вона повідомила, що ніяких заяв писати не буде, не бажає і покази надавати не хоче», – розповіла Ольга Бузулук, зауваживши, що мама на це має повне право.

Також та мама відмовилася приїжджати в Луцьке райуправління поліції для показів.

Читайте також: Вихователька і скотч для ротиків: Поліщук прокоментував скандал в луцькому дитсадку

Утім слідство триває. У поліції закликають всіх інших батьків, які скаржилися на поведінку виховательки, прийти й дати покази.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel