Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Затримали волинянина, який два тижні ховався від поліції

Тривають слідчі дії.

Фото Pixabay.

Затримали волинянина, який два тижні ховався від поліції

Триває досудове розслідування

Ще 14 січня до правоохоронців звернувся 22-річний мешканець Володимир-Волинського району. Чоловік повідомив, що напередодні ввечері знайомий вистрілив із травматичної зброї йому в спину та наніс удар металевою палицею по голові. Його товариш внаслідок конфлікту отримав різані рани пальців рук. Тоді чоловікам надали медичну допомогу та відпустили додому, а за цим фактом розпочали кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство із застосуванням вогнепальної або холодної зброї чи іншого предмета, спеціально пристосованого або заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень) Кримінального кодексу України.

Правоохоронці встановили, що порушував правопорядок 41-річний житель Нововолинська.

Читайте також: Вдень вчителює, а вночі грабує: зразковий вчитель виявився злочинцем (Відео).

Про це повідомляє поліція Волині.

Реклама Google

Правоохоронці встановили, що порушував правопорядок 41-річний житель Нововолинська. Чоловіку мали оголосити про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, проте він 2 тижні переховувався від органів слідства.

Під час оперативно-профілактичного відпрацювання міста хулігана виявили на території одного із сіл громади. Зловмисника затримали та доставили до суду. Там йому обрали запобіжний захід – 60 діб тримання від вартою. Зазначимо, що за скоєне чоловіку загрожує від трьох до семи років позбавлення волі. Досудове слідство триває.

Telegram Channel